یادداشتهای فاطمه خانوم (57) فاطمه خانوم 5 روز پیش سلام بر ابراهیم گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 221 از کسانی شنیده بودم که میگفتند کتاب خستهکنندهایست. برای خواندنش تردید داشتم اما چیزی از درون مرا وادار به خواندن میکرد. خواندم و چه خوب که به حرف دلم گوش دادم. اتفاقا سیر کتاب را از باقی رمانها و داستانهای شهدا بیشتر دوست داشتم. به جای گفتن و نوشتن از روزمرگیها، از نکات قابل توجه زندگی شهید برداشت شده که آشنایی با سبک زندگی این شهید بزرگوار را برای مخاطب راحتتر میکند. میخواهم جلد دوم این کتاب را هم بخوانم و توصیه میکنم شما هم حداقل نیم نگاهی به این کتاب بیندازید🌱 0 0 فاطمه خانوم 1404/6/1 اعتراف غلامان حمیدرضا شاه آبادی 4.6 3 امشب، شب شهادت علیبنموسیالرضا این کتاب به پایان رسید.💔 ″آنها اراده کردند تا نور خدا را با نفسهایشان خاموش کنند؛ اما خداوند نور خود را کامل میکند؛ حتی اگر کافران را خوش نیاید″ این کتاب زیبا و خواندنی بود 👌🏻 هم بخاطر زیبایی گفتار و شیوایی کلمات و مهمتر از آن بیان داستان از گفتار غلامان... لذت بردم✨ 0 0 فاطمه خانوم 1404/5/29 مسئولیت و سازندگی علی صفایی حائری 4.5 36 چه کسانی این کتاب رو حتما باید بخونند؟ • افرادی که به دنبال خودسازی و ارتقای فردی هستند. • علاقهمندان به مباحث تربیتی و اخلاقی • کسانی که در حوزه آموزش و پرورش فعالیت میکنند. • افرادی که در جستجوی معنا و هدف در زندگیشون هستند. • کسانی که با مفاهیم مدیریت و سازماندهی اسلامی آشنا نیستند. • کسانی که دغدغه کار فرهنگی دارند و در پی اصلاح جامعه هستند. کتابی عمیق و دقیق و کامل و جامع و کاربردی برای من بود. و پیشنهاد میکنم هرکسی یک بار هم شده نیم نگاهی بهش بندازه👌🏻 0 1 فاطمه خانوم 1404/5/18 زنگ ساعت مرده را زنده می کند (مجموعه داستان) محمد خوش آمدی 0.5 1 بارها خواستم از خوندن این کتاب صرف نظر کنم اما نتونستم. من اشتباها این کتاب رو شروع کردم و خوندم؛ اما شما این کار رو نکنید! این کتاب نه در من لذتی آفرید، نه مطلبی اضافه کرد که حتی گاهی حوصله سربر و اعصابخوردکن هم میشد. داستانهای کلیشهای و کوتاه به دور از جذابیت. آخر کتاب هم فکر کنم نویسنده خسته شده بود از بس که داستانها کوتاهتر و توخالی تر شده بود. اما چون خود نویسنده اقرار کرده که نویسنده نیست سعی کردم مهربانانهتر بنویسم🥲👨🏻🦯 وگرنه اصلا خوب نبود😑 0 0 فاطمه خانوم 1404/5/8 خانوم ماه: روایتی از زن بدون هیچ پسوندی ... ساجده تقیزاده 4.6 15 من با این کتاب خیلی اشک ریختم. فصل اول و نیمه فصل دوم خیلی حوصله سربر بود برام. به قدری که میخواستم دیگه ادامه ندم خوندنش رو اما از نیمه دوم فصل دوم خیلی خیلی قشنگ میشه. بخونیدش این زندگی و این زن در اوج درد خیلی صبور و استواره. 0 3 فاطمه خانوم 1404/5/7 خلقنده حمیدرضا مالمیر 5.0 1 این کتاب درمورد پرورش خلاقیته و بنظرم خیلی کوتاه، ساده و روان به صورت کامل درمورد تمامی مفاهیمی که نیاز بوده گفته بشه گفته. اصلا حوصله سر بر نبود. بلکه خیلی خیلی مفید بود و تقلبهای خوبی رسونده بود تمرینات خلاقیت اندیشمندان مختلف رو آورده بود و کلا خلاصه بخوام بگم یه کتاب مرجع کوتاه درمورد خلاقیته که خوندنش رو به هر شخصی پیشنهاد میکنم👌🏻 0 1 فاطمه خانوم 1404/5/5 غول بزرگ مهربان رولد دال 4.3 19 این کتاب رو خیلی دوست داشتم. حتی فیلمش هم بنظرم خیلی قشنگ بود👌🏻 مسیر داستان روون و ساده بود اما اصلا باعث نمیشد از خوندنش خسته بشم. در طی داستان سوالاتی برام پیش میومد که با خودم میگفتم چه کتاب مزخرفی اصلا به همه چی نپرداخته! اما دقیقا یکی دو صفحه بعد جوابم رو پیدا میکردم و میفهمیدم که اشتباه کردم😅نویسنده کارش رو خوب انجام داده. در کل شیوه نگارش زبان غول و دیالوگها جالب و جدید بود برام. اگه به این موضوعات علاقهمندید بخونیدش💞 0 1 فاطمه خانوم 1404/4/16 گوهری در صدف: حجاب دختران و زنان مرتضی رضوی 5.0 1 من این کتاب رو وقتی ۹ ساله بودم خوندم و همچنان هم میخونمش. شاید برای یه دختربچه ۹ ساله این کتاب قدری سنگین باشه. اما این کتاب در اون سن شناخت من رو از فلسفه حجاب به قدری بالا برد که هیچ عاملی الحمدلله نتونسته این نعمت رو از من بگیره. الحمدلله 0 1 فاطمه خانوم 1404/4/16 فدک و نشانه های حقیقت سیدمحسن قدسی پور 4.0 1 داستان درمورد فدک و روز مباهله هست. تصویرگری خیلی خوبی داره این داستان شاید به درد نوجوانان بخوره بیشتر فهمش برای کودکان مقداری سخته اما خیلی کتاب خوب و کاملیه در این زمینه👌🏻 0 1 فاطمه خانوم 1404/4/16 گوشواره جادویی نیره السادات جلالی 5.0 1 داستان جذاب و خواندنی با تصویرگری خیلی قشنگی که داره یه انتخاب خوب برای بچههاست💐 0 2 فاطمه خانوم 1404/4/16 افسانه دو خواهر نیره السادات جلالی 5.0 1 داستان جذاب و دوست داشتنی برای بچهها با تصویرگری فوقالعاده💜 0 0 فاطمه خانوم 1404/4/16 جوجه جون و کتابش حکیمه شریفی 5.0 1 این کتاب فوقالعاده است🤩 به سبک شعری خوشمزه و لذیذ، امانتداری رو به بچهها آموزش میده و بچهها خیلی دوسش دارن. تصویرگری محشری هم داره👌🏻 0 0 فاطمه خانوم 1404/4/16 بخشنده ترین معصوم طیبه توسلی 5.0 1 انقدر این کتاب رو دوست داشتم که بارها خوندم و اشعارش رو حفظ شدم. درمورد امام محمدتقی(ع) هست. 0 0 فاطمه خانوم 1404/4/16 زندانی غریب طیبه توسلی 5.0 1 انقدر این کتاب رو دوست داشتم که بارها خوندم و اشعارش رو حفظ شدم. درمورد امام حسن عسکری(ع) هست. 0 0 فاطمه خانوم 1404/4/16 امام غایب طیبه توسلی 5.0 1 انقدر این کتاب رو دوست داشتم که بارها خوندم و اشعارش رو حفظ شدم. 0 0 فاطمه خانوم 1404/4/16 غول چراغ جادو نیره السادات جلالی 5.0 1 خیلی داستان جذابی داره و بچهها عاشقش میشن🤩 تصویرگری فوقالعادهای هم داره 0 0 فاطمه خانوم 1404/4/16 مثل گل نرگس محمد یوسفیان 5.0 1 شعر زیبا تصویرگری خوب سیر داستانی روان و قابل فهم برای کودک رنگ آمیزی 0 0 فاطمه خانوم 1404/4/16 عزیر (ع) حسین فتاحی 3.0 1 متن و روایت داستان خیلی خوب و ساده و روونه و برای بچهها قابل فهمه. اما تصویرگری کتاب رو دوست نداشتم. 0 1 فاطمه خانوم 1404/4/16 محمد (ص) حسین فتاحی 3.7 3 این کتاب به وقایع مهم زندگی حضرت محمد(ص) پرداخته و متن خیلی خوبی داره. تصویرگری کتاب رو دوست نداشتم و نتونستم باهاش ارتباط بگیرم. 0 0 فاطمه خانوم 1404/4/16 خاله سوسکه نیره السادات جلالی 5.0 1 این کتاب رو از انتشارات بیبی شادونه خوندم و خیلی جذاب و شیرینه تصویرگری فوقالعادهای هم داره💕 0 0