یادداشتهای فلورا زوارقی (35) فلورا زوارقی دیروز خانه ی من کجاست؟ ریحانه جعفری 5.0 1 خیلی قشنگ و زیبا بود 🙏🌸😍❤️ 0 1 فلورا زوارقی 2 روز پیش وحشت در اعماق آر.ال. استاین 3.9 2 خوب بود 0 3 فلورا زوارقی 2 روز پیش زمانی که همسفر ونگوگ بودم محمدرضا مرزوقی 4.5 13 این کتاب عالی و چند جلد دیگه هم داره 0 0 فلورا زوارقی 4 روز پیش ایلیا: تولد یک قهرمان امین توکلی 4.3 12 قشنگ تمرین کتابی که من خونده م 0 1 فلورا زوارقی 4 روز پیش ایلیا ماه منیر داستانپور 4.4 11 بسیار قشنگ بود 0 1 فلورا زوارقی 5 روز پیش کدو قلقله زن مجید پارسا 3.5 1 خوب بود 0 1 فلورا زوارقی 5 روز پیش عروسی خاله سوسکه فاطمه صابری شهمیرزادی 3.5 1 من خودم این کتاب رو بچگیام خوندم و عالی بود 0 1 فلورا زوارقی 5 روز پیش خاله سوسکه محمدرضا یوسفی 4.3 2 خوب بود 0 1 فلورا زوارقی 5 روز پیش خاله سوسکه منوچهر کریم زاده 3.2 1 خیلی عالی و قشنگ 0 1 فلورا زوارقی 5 روز پیش گوش گوشی ها 2: برگرفته از داستان اتاق تاریک از مثنوی و معنوی ناهید عسگری 3.3 3 عالی بود 0 1 فلورا زوارقی 5 روز پیش گوش گوشی ها 1: برگرفته از داستان شیر و خرگوش از مثنوی معنوی ناهید عسگری 3.8 3 خیلی عالی مناسب برای کودکان 0 1 فلورا زوارقی 5 روز پیش مهارت مطالعه محمدعلی شامانی 3.6 2 بسیار عالی بود و خیلی راهنمای کرد منو قبل از این که کتاب بخونید این رو اول بخونید تا آداب کتاب خواندن رو یاد بگیرید🙏❤️ 0 1 فلورا زوارقی 5 روز پیش روستای پله کانی مهشید آسوده خواه 4.5 1 قشنگ و زیبا 0 1 فلورا زوارقی 5 روز پیش سینه ام پر از دویدن گوزن هاست مهدی مردانی 4.2 4 قشنگ و کوتاه 0 1 فلورا زوارقی 5 روز پیش شاید سیب باشد شینسوکه یوشی تکه 4.6 26 خیلی عالی بود واقعا بی نظیر 0 1 فلورا زوارقی 5 روز پیش همه ی بچه ها لاک پشت کوچولو هستند و دو داستان دیگر رضا موزونی 5.0 1 خیلی قشنگ و زیبا 0 1 فلورا زوارقی 5 روز پیش روز پیتزا ملیسا ایوایی 3.6 4 هم داستانه و هم طرز پختن پیتزا رو یاد میده ❤️😍 0 1 فلورا زوارقی 5 روز پیش چشم: حیوانات دنیا را چگونه می بینند استیو جنکینز 5.0 1 بسیار خوب و مفید 0 1 فلورا زوارقی 5 روز پیش شاید این کتاب منفجر شود رضا موزونی 2.6 3 خیلی عالی 0 1 فلورا زوارقی 5 روز پیش هری پاتر و محفل ققنوس جلد 8 جی. کی. رولینگ 4.7 18 عالی فیلمش رو هم دیدم 0 1