یادداشتهای عسل درویش (11) عسل درویش 2 روز پیش زمین ما ، دل ما اسدالله شعبانی 5.0 1 کتاب قشنگی بود و شعر های آموزنده ای داشت 0 0 عسل درویش 2 روز پیش درخت آرزو ها کاترین اپلگیت 4.2 40 کتاب قشنگی بود و مهم ترین نکته ای که یاد گرفتم این بود که طبیعت زنده است و میتونه حرف بزنه اما فقط افرادی که با طبیعت دوست هستند میتونن طداشون رو بشنوند و برای رسیدن به آرزو هامون باید تلاش کنیم 0 0 عسل درویش 2 روز پیش خانواده آقای چرخشی طاهره ایبد 3.8 13 خانواده با مزه ای هستند و آقای چرخشی بابای خانواده که مخترع بود خیلی طنز و خنده دار بود واقعا اچعالی بود 0 1 عسل درویش 2 روز پیش آقای تابستان شراره وظیفه شناس 4.5 1 کتاب قشنگی هستش و شعر هاش کاملا مناسب بچه ها هست 0 1 عسل درویش 2 روز پیش شاهنامه آخرش خوش است احمد عربلو 3.7 2 این کتاب به صورت طنز درباره زمان جنگ بود واقعا آخرش خوش تموم شد و شاه رو بیرون کردن خیلی بامزه م خندار بود خیلی لذت بردم 0 1 عسل درویش 2 روز پیش چهل قصه: قصه های کودک افسون امینی 5.0 1 مجموعه کتاب های چهل قصه خیلی قشنگ و جذاب هستند من به خصوص همشو دوست داشتم 0 1 عسل درویش 2 روز پیش ستارگان و کهکشان ها ایان گراهام 4.7 1 کهکشان راه شیری یکی از بزرگ ترین کهکشان در فضا است یکی از مهم ترین اطلاعات این کتاب همین بو د و چیز های جالب تری هم در این کتاب وجود دارد 0 0 عسل درویش 2 روز پیش چگونه یک آتشفشان تبدیل به جزیره می شود؟ لیندا تاگلیافرو 5.0 1 کوه ها در اثر آتشفشان به وجود می آیند اگر سنگ های آتشفشانی به کف در یا برخورد کنند کف دریا بالا می آید و تبدیل به آتشفان میشود 0 0 عسل درویش 6 روز پیش از گلوله تا گنجشک سید حبیب نظاری 3.4 1 کتاب خوبی هستش وآدم با خواندن این کتاب حس بچه های غزه رو درک میکنه 0 0 عسل درویش 6 روز پیش جزیره ی بی تربیت ها جلد 1 شهرام شفیعی 4.2 12 مثل داستان های دیگر جذاب و دوست داشتنی و بامزه و طنز است 0 0 عسل درویش 6 روز پیش جزیره ی بی تربیت ها جلد 4 شهرام شفیعی 3.9 6 خانواده عجیب و غریبی هستن اما داستانشون خیلی خوبه و خرابکاری های زیادی داشتن 0 0