یادداشتهای فائزه پرور (3) فائزه پرور 1404/3/8 ماجراهای کلاس پرحاشیه محمدحسین حاجی علیان 4.5 16 کتابی که پسرم با خوندش کلی میخنده و موضوعش هم درمورد نمازه. چی ازین بهتر؟! شاید برای بزرگترا شعاری و بیمزه به نظر برسه ولی بچه ها میپسندن 0 0 فائزه پرور 1404/3/8 روابط ایران و مبارزان فلسطینی امیرحسین حسینی 3.2 1 خیلی کتاب خوبیه پراز نکته و اطلاعات دقیق که به سادگی بیان شده و برای ما که عادت کردیم ایران رو ،محور جبهه مقاومت و در صف اول مبارزه با اسرائیل ،ببینیم ،پر از شگفتیه.... 0 0 فائزه پرور 1404/1/6 پاییز آمد؛ خاطرات فخرالسادات موسوی همسر شهید احمد یوسفی گلستان جعفریان 4.3 91 حتما بااین کتاب آشنا هستین و از تعداد تجدید چاپش میشه فهمید که چقدر طرفدار داشته. کتاب روونیه که دلت نمیخواد بذاریش زمین حتی وقتی انتهاش رو هم میدونی دلت میخواد با فخری داستان همراه بشی و محاله طی خوندنش باخودت نگی :«اینا کجا و ما کجا؟!» و به نظرم جدااز آشنایی با شهید بزرگوار ،خود شخصیت فخرالسادات موسوی ،بسیار میتونه برای دخترا و خانمهای جوان الهام بخش و تاثیر گذار باشه. کتاب بااحتسات تصاویر آخر کتاب۲۳۰صفحه ست و با مهارتی که خانم جعفریان تو روایت داره خیلی روون و لذت بخشه و خوندنش خیلی زمان نمی بره 0 0