یادداشتهای مصطفی شیوازاد (10) مصطفی شیوازاد 3 روز پیش چارلی و کارخانه شکلات سازی روآل دال 4.9 5 این کتاب در مورد یک بچهای است که وضع خوبی ندارد ولی با یک اعلامیه یک کارخانه شکلات سازی یعنی کارخانهی وانکا او می گوید پنج بچه خوش شانس به کارخانهی من می آیند . 0 3 مصطفی شیوازاد 3 روز پیش من لئوناردو داوینچی هستم! برد ملتزر 4.7 3 نام کتاب «لئوناردو داوینچی» سلام. این کتاب در مورد نقاش معروف یعنی لئوناردو داوینچی توضیح می دهد. این کتاب از زبان لئوناردو داوینچی هست . از همین نویسنده می توانید کتاب های دیگری از آدم های معروف که دنیا را تغییر دادند بخوانید. 0 4 مصطفی شیوازاد 3 روز پیش این منم هلن کلر برد ملتزر 3.9 3 نام کتاب «هلن کلر» این کتاب در مورد هلن کلر هست.او نابینا و ناشنوا بود .که یک نفر به او آموزش می دهد که چطور حس هایش را بروز دهد . او ان سالیوان بود. 0 3 مصطفی شیوازاد 3 روز پیش سوپ با طعم ویزگول تد آرنولد 5.0 1 نام کتاب:سوپ با طعم ویزگول ویز و خونواده ش به رستوران میرن ولی ویزگول اجازه نداره به رستوران بره . 0 0 مصطفی شیوازاد 3 روز پیش فرار بزرگ پدربزرگ دیوید ویلیامز 5.0 1 نام کتاب : فرار پدر بزرگ تعداد صفحات : ۴۵۴ کتاب فرار پدر بزرگ در مورد پدر بزرگ جک است او سنش بالا رفته است و آلزایمر دارد. او سالها پیش در جنگ جهانی دوم خلبان انگلستان بود. پدر و مادر جک از پدر بزرگ خسته شده بودند.آنها پدر بزرگ را به خانهی سالمندان می فرستنده.پدر بزرگ می خواهد فرار کند.جک هر شب به طور مخفیانه به دیدن پدر بزرگش می رود. اما در آنجا مدیر بدجنسی همهی حرکات پدر بزرگ را زیر نظر دارد جک همه ی وسایل مورد نیاز فرار را فراهم می کند. در آخر پدر بزرگ یک شب با کمک جک تمام سالمندان را فراری می دهد. 0 0 مصطفی شیوازاد 3 روز پیش فرار از کتابخانهی آقای لمونچلو کریس گرابنستاین 4.1 48 نام کتاب:فرار از کتابخانه آقای لمونچلو جلد ۱ تعداد صفحات:۲۸۷ کتاب فرار از کتابخانه آقای لمونچلو در مورد پسری به اسم کایل است که عاشق بازی های آقای لمونچلو است.آقای لمونچلو در شهر کایل یک کتابخانه پیشرفته ساخته است.در مدرسه ی کایل یک مسابقهی انشاء به موضوعه دلخواه برای رفتن به کتابخانه آقای لمونچلو برگزار می شود.در این مسابقه فقط ۱۲ نفر به کتابخانه میروند. کایل وقتی که در اتوبوس است یاد مسابقه می افتد. 0 1 مصطفی شیوازاد 3 روز پیش بیش از این ها باید باشد! شینسوکه یوشی تکه 4.4 11 به همه پیشنهاد می کنم 0 0 مصطفی شیوازاد 3 روز پیش شاید سیب باشد شینسوکه یوشی تکه 4.6 24 یوشی تکه نویسنده ی فوقالعاده ی هست 0 0 مصطفی شیوازاد 3 روز پیش می توانم یک من دیگر بسازم؟ شینسوکه یوشی تکه 4.6 17 فوق العاده خوبه 0 0 مصطفی شیوازاد 7 روز پیش نامزد گلوله ها مرتضی سرهنگی 4.3 37 نام کتاب : نامزد گلوله ها تعداد صفحات : ۱۰۴ این کتاب در مورد داستان های مختلف زندگی حاج قاسم سلیمانی است . از دوران کودکی تا لحظه شهادت . حاج قاسم در کودکی پدرش به بانک ۹۰۰ تومان بدهکار بوده . او از روستای کوچک خود یعنی قنات ملک به کرمان میرود تا بدهی پدر خود را صاف کند . در آنجا کارگری کرد ؛ بعد از آن در هتل گکسری کاری پیدا کرد . بعد از پنج ماه ، پس اندازش را که ۱۰۰۰ تومان بود برای پدرش فرستاد ، تا باغشان بماند . اگر پدرش بدهی را نمی داد باغ را از او و خانواده اش میگرفتند . قاسم سیزده ساله توانسته بود با دست های کوچک خودش گره بزرگ خانواده را باز کند . چهار ماه بعد از فرستادن پول برای پدرش ، یک روز سرد برفی با سختی خودش را به قنات ملک رساند . برای من بهترین قسمت کتاب (خرمشهر ؛ نه مُحمره) بود. ا 0 0