یادداشتهای ساناز محمدی (4) ساناز محمدی 1401/9/29 از کوچه رندان: درباره زندگی، اندیشه حافظ 0.0 کتاب از کوچه رندان مطالب جدیدی درباره حافظ، زندگی و اندیشه اش ارائه کرده که موجب به شناخت بهتری از این نابغه هست. این اثر فوقالعاده به نقد و بررسی غزلیات حافظ می پردازد و ویژگی های حافظ احوال و افکارش رو شرح میده. استاد عبدالحسین زرین کوب در این کتاب کوشیده تا تغییرات یک جوان حافظ قرآن را به سمت رندی هایش از جهات گوناگون شخصیت، افکار و زندگی اش مورد تحلیل و بررسی قرار داده و گاهی هم نقد کردن. 0 15 ساناز محمدی 1401/9/29 هبوط علی شریعتی 3.8 3 کتابی در موضوع آفرینش جهان هست من عاشق بخش چهارم و ششم هستم عالی است 0 20 ساناز محمدی 1401/9/29 سال بلوا عباس معروفی 4.1 144 شاهکار زنده یاد استاد دومین کتابی بود که مطالعه کردم از ایشون. با جزئیات کامل. 0 10 ساناز محمدی 1401/9/29 سمفونی مردگان عباس معروفی 4.3 354 داستان درباره یک خانواده اردبیلی است. کتابی معرکه است، یکی دیگر از شاهکارهای زنده یاد استاد معروفی. کتابی پر از واقعیت و درک نشدن جوانان، کتابی پر از عشق و غم، کتابی از بی توجهی و توجه زیاد و آسیب های که با خود به همراه داره. 0 11