یادداشتهای مـحــیـا بـا حــ وسـطش (4) مـحــیـا بـا حــ وسـطش 1404/4/5 دود و آینه نیل گیمن 3.5 2 بعضی داستانهاش بیش از حد کش میومدن بدون ماجرای خاصی، بارزترینش «حوض ماهی و داستانهای دیگر» بود. ولی این تعداد محدود رو نادیده بگیرم، داستانهاش عااااالی بودن و قلم گیمن واقعاً فوقالعاده و حسآمیزه. یه مقدار با ترجمه اشعار هم مشکل داشتم. چون شعرها زیاد ترجمهپذیر نیستن. 0 0 مـحــیـا بـا حــ وسـطش 1404/4/4 رویازاد آهنین: دختر آهنین جلد 2 جولی کاکاوا 3.7 2 برای کسایی که میخوان آینده این مجموعه رو بدونن: داستان رویازاد آهنین در اصل چهار جلده. منتها از دنیای این اثر دوتا سه گانه دیگه هم تحت این عنوان وجود داره سه گانه ندای فراموششده (راجع به برادر کوچک نقش اصلی، تا الآن فقط یه جلدش اومده) و سهگانه evenfall که حتی نمیدونم ممکنه ترجمه بشه یا نه 0 2 مـحــیـا بـا حــ وسـطش 1404/4/3 پادشاه آهنین جولی کاکاوا 4.1 8 کتاب خوبیه خوندنش سرگرم کنندست. دنیاسازی و فضاپردازیش رو خیلی دوست دارم و همینطور تنشی که تو داستان هست، چون نویسنده هیچ جای داستان رو بدون درگیری نذاشته و این باعث شد بتونم وسط کار ولش نکنم. تنها مشکلی که بهش برخوردم اینه که شخصیت اصلی بیش از حد برام معمولی بنظر میاد، نه استعداد خاصی داره و نه اخلاقیات خاصی. درنهایت بهش ۶.۸ از ۱۰ میدم و بنظرم برای نوجوونها اثر خوبی برای خوندنه 0 1 مـحــیـا بـا حــ وسـطش 1404/2/22 مه زاد : قهرمان دوران ها جلد 3 برندون سندرسون 5.0 4 یه کلمه میگم: شاهکار 0 1