یادداشتهای پویا سماویان (6) پویا سماویان 3 روز پیش سفر به انتهای دنیا مهناز رعیتی 3.0 2 قشنگ بود ، شاید سلیقه ای باشه خواندنش ولی خب ماجراهای بامزه ای داشتند 0 1 پویا سماویان 3 روز پیش سگ خالکوبی شده پاول مار 2.6 3 چندین قصه کودکانه در یک کتاب ، کودکانه است و زیاد جالب نیست برای نوجوانان 0 1 پویا سماویان 3 روز پیش آقای بوگندو دیوید والیامز 4.3 3 بسیار بسیار قشنگه و جالب ، من اولش زیاد علاقه ای نداشتم که بخونمش اما نظرم ۱۸۰ درجه تغییر کرد ، جالبیش این بود که خود شخصیت اول کتاب که به ظاهر زباله جمع کن یا کثیف بود ، یه فرد نجیب زاده و خانواده ی اصیل بوده که به این روز افتاده ، چون که خانومش فوت کرده اینجوری شده دختر داستانم خودشون خانواده ی پولدارین، در آخرهم درس خوبی داد به خانواده ی دختر 0 1 پویا سماویان 3 روز پیش ماه کرم خورده سالی گاردنر 3.0 3 بدک نیست ولی خب زیادم عالی و واو نیست ، خوبه یه کتاب معمولی که یه بار ارزش خوندن داره 0 1 پویا سماویان 3 روز پیش گفت و گوی جادوگر بزرگ با ملکه ی جزیره ی رنگ ها جمشید خانیان 3.9 9 واقعا زیبا بود، بسیار جذاب و عاشق قوه ی تخیل پسر شدم ، به هر حال وقتی داستان رو بفهمین میبینین ناراحت کننده اس و داستان مادری که پسرشو از دست داده بود و میخواست یجورایی خودشو اروم کنه با دیدن این پسر که یاد پسر خودش بیوفته ، به هر حال قشنگ بود 0 1 پویا سماویان 3 روز پیش راز جنگل هزاردستان لوسی استرینچ 4.2 11 جالب بود ، ولی خب ، زیاد جذاب نبود که کتاب از صبح تا شب از دستت نیوفته ، 0 1