یادداشتهای بنت الهدی (3) بنت الهدی 3 روز پیش بخش دی فریدا مک فادن 4.2 382 یک سوم ابتدایی کتاب خیلی کند پیش میره،اگر معرفی دوستان نبود همون جا رهاش میکردم ولی اگر همونو صبر کنید بقیه کتاب جالب میشه اما فقط جالبه نه خیلی چیز شاهکار و نه خارق العاده ایه برای من جالب ترین قسمت داستان، پاراگراف آخر بود برای کسی که تازه قراره کتاب جنایی رو شروع کنه،شاید مناسبتر باشه 0 0 بنت الهدی 1404/5/3 سلام، من صفر هستم لوکا نوولی 3.9 5 این کتاب در واقع برای مخاطب کودک ونوجوان نوشته شده ولی برای منِ بزرگسال هم خیلی جالب و جذاب بود داستان در مورد پیدایش مفهوم هیچ و عدد صفر هست، از قبل از اینکه مفهوم صفر و هیچ در تمدن های بشری وجود داشته باشه ،تا بعد از پیدایش اون،و پیشرفت هایی که به واسطه ی این مفهوم شکل میگیره. تصویرگری و شیوه روایت عالی بود قسمت آخر کتاب که مربوط به شخصیت ها و نقش آفرینان بود وهمچنین تشکرات،خیلی خوب بود😄 0 6 بنت الهدی 1404/5/1 ازبه رضا امیرخانی 3.7 76 پیش از این کتابی خوانده بودم که سبکش دقیقا شبیه این کتاب بود البته کتاب آقای امیرخانی خیلی قبلتر چاپ شده ولی من آن کتاب را زودتر از "ازبه" خوانده بودم حقیقتا با خواندن "ازبه" متوجه شدم این سبک چقدررر میتواند جذاب باشد و شاید اگر اول کتاب "ازبه" را خوانده بودم متوجه توانایی نویسنده در نوشتن این سبک نمیشدم نوع نام گذاری کتاب هم خیلی برایم جالب بود 0 2