یادداشتهای میثم امیری (4) میثم امیری 1401/3/17 اینجا به کسی نوبل نمی دهند: یادداشت های هوشنگ عبدی (ابوحسن) در نبرد سوریه چمران احمدی 0.0 1 راوی دفترچه یادداشت داعشی را پیدا کرده و گزیدهاش را آورده است. کاش همهاش را میآورد. توی بیان خاطرات هم سعی کرده مدیریت فرهنگی نکند، سیاستورزی نکند، بصیرت نشان ندهد، فقط خودش باشد. و خودش چقدر خواستنی است. صفای بسیجی اصیل را هیچ جا پیدا نمیکنی. گول دک و پز روشنفکرها و مذهبیهای اهلیشده را نخورید. به اردبیل بروید و کارآفرین با وجودی به نام هوشنگ عبدی را پیدا کنید. 0 5 میثم امیری 1401/3/16 بوی انار و انتحاری: یادداشت های روزانه نبرد با داعش در حویجه هادی معصومی زارع 3.5 5 بیشتر از بو حرف میزند و گاهی منظره نشانمان میدهد. گاهی دست و پا شکسته است. گاهی حراف است و فکر میکند بامزه است. اما ریشهاش درست است؛ دغدغهاش واقعی و التهابش درونی است. و اصلا منفعل نیست. دلش مبارزهجو است و صورتش صلحخواه. صحنه پرتابش به هوا آرامش دارد. در برخورد با انتحاری هیجان کاذب و هالیوودی ندارد. آرام و معمولی است و اصیل. گور پدر بزک و زنده باد آنچه واقعا خودم میپسندم. ترسی ندارد مگر جایی که حقی از مظلومی ضایع شود. حتی اگر مظلوم زن و بچههای داعشی باشند و خاطی و ظالم شاخهای از حشد الشعبی... امیدوارم آدمیت معصومی زارع به پای هیچ آدم و انقلاب و حکومت و شهرت و مخاطبی ذبح نشود. 0 6 میثم امیری 1401/3/16 تاملی درباره ایران: دیباچه ای بر نظریه انحطاط ایران با ملاحظات مقدماتی در مفهوم ایران جلد 1 سید جواد طباطبایی 5.0 2 ایران کجاست و چه مشکلی دارد؟ دردش چیست؟ راهزنانی که در لباس راهنما پیش آمدند کیستند؟ چطور ایران میتواند هم فرم باشد هم محتوا؟ و سوال... کتاب فقط سوال میکند و رشتهها را پنبه. مخاطب است و خروارها رشته پنبه شده و صدها سوال در مقابلش. او میتواند مطمئن باشد بنای رفیع توهم داناییاش درباره ایران خدشه برداشته. 0 14 میثم امیری 1401/3/16 غروب بت ها، یا، فلسفیدن با پتک فریدریش ویلهلم نیچه 4.0 4 راهی درست برای ستردن فضیلت از فکر و فرهنگ. 0 3