یادداشتهای 🎀🐇🎯ஜaԋЯa⭐☺ (3) 🎀🐇🎯ஜaԋЯa⭐☺ 1402/11/16 لذت کمتر داشتن: راهنمای داشتن یک زندگی مینیمال: چطور زندگی تان را مرتب، سازمان دهی و ساده کنید فرانسیس جیمز 3.7 5 محشره عاشقشممم😍 با عمل به دستورات سبک زندگی مینیمالیسم،کلی ذهنم آروم تر شده وزندگیم منظمو مرتب، کلی جا برام بازشد دد حالیکه فکرمیکردم کمدو کابینتم کمه،،،، و از لحاظ اقتصادی هم کلی با فروش لوازمی که چندسال بود بلااستفاده بودو فقط خاک میخوردو در آینده هم به کارم نمیومد،سود بردم و برای سرمایه گذاری استفاده کردم... خدایاهزاربارشکرت که با این مورد آشنا شدم، 🌟آگاهی زیباست🌟 0 5 🎀🐇🎯ஜaԋЯa⭐☺ 1402/9/8 قانون 5 ثانیه: زندگی، کار و اعتماد به نفس تان را با شجاعت هر روزه دگرگون کنید مل رابینز 3.1 13 عالبه واسه پاشدنواقداممم💙💙😎😎 0 2 🎀🐇🎯ஜaԋЯa⭐☺ 1402/8/29 زنده خواری (خام خواری): فلسفه تغذیه و تندرستی آرشاویر درآوانسیان 4.5 1 واقعا ازخیلی لحاظا منطقی میگف بنظرم و من خودم گاها هم صبحانه و شامو خام خاری میکنم ولی حس میکنم ممکنه ساختگی باشه وچون هیچ علمی مطلق نیستو ازاین لحاظ شک دارم درست باشه ،روزی ۱وعده پخته خوریو دارم البته همراه با بررسی هرروز بیشتر از قبلِ خام خواری 0 3