یادداشتهای moved rad (5) moved rad 1401/4/31 نقش نگار: مروری بر زندگانی امیرالمومنین علی (ع) برگرفته از بیانات مقام معظم رهبری حضرت آیه الله سیدعلی خامنه ای محمد محمدیان 4.4 4 کتاب خوبی است پیوست ها و منابع خوبی دارد. توصیه می کنم بخوانید با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 1 moved rad 1401/4/31 تمثیلات اخلاقی، تربیتی جلد 2 محمدصادق حائری شیرازی 4.7 8 کتاب روان و خوبی است توصیه می کنم بخوانید با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 2 moved rad 1401/4/31 خانه ی بی سقف الیزابت برگ 3.0 2 کتاب متوسط هست و زیاد با فرهنگ ما تطبیق ندارد.فضایی روحی یک فرد در حال جدایی را خوب توصیف می کند.ولی پیام خاصی ندارد. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 moved rad 1401/4/30 مزدور هوارد فاست 3.5 5 کتاب روان و سرگرم کننده ای است. ولی زیاد کشش ندارد. ولی نویسنده قدرت مند است و المان های یک رمان را دارد با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 moved rad 1401/3/25 تفسیر مبین: تفسیر یک جلدی قرآن کریم ابوالفضل بهرام پور 0.0 1 برای درک معنایی قرآن بسیار کاربردی و مفید است بدون دانستن قواعد زبان عربی با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0