یادداشتهای Zeinab Mirhosseini (2) Zeinab Mirhosseini 17 ساعت پیش کوتاه بیا! عمرم به نیامدنت قد نمی دهد...: مجموعه شعر اباذر ناصری 3.1 4 دوسش داشتم. شاعر نقشهای دستوری و معانی ثانوی کلمات رو بیش از هرچیزی مورد توجه قرار داده و بنظرم خیلی خلاقانهست. 0 4 Zeinab Mirhosseini 1404/5/1 کتاب کوچک هوگا: شاد زیستن دانمارکی مایک وایکینگ 3.5 15 سوال همهمون اینه که خوشحالی واقعی چجوری نصیبمون میشه؟ یا اینکه اساسا تجربهی خوشحالی دست خودمونه یا نه؟ جواب این کتاب اینه که قطع به یقین حال خوب تو سادهترین امور روزمرهست. توی سنجش جهانی دانمارک خوشحالترین کشور جهانه. نویسنده تو این کتاب دلایل شادی این مردم رو بیان میکنه و یهسری دستورالعملهایی برای شادی داره که البته به همهی جوامع قابل تعمیمه. اصلیترین موضوعی که کتاب درموردش حرف میزنه "هوگا" هست. این واژه به طور دقیق ترجمه نداره چون یک حسه. اون حس عجیب رضایت از تهِ تهِ دل همون هوگاست. و خب کتاب میگه این حس هیچ ربطی به ثروت بیکران آدم نداره و این حس در جزئیات روزانهی ماست. مثلا وقتی به یه لیوان چای گرم تو یه روز سرد زمستونی توجه نشون میدی حسی که تو دلت میشینه اسمش هوگاست. کتاب خوبی بود و برای استراحت ذهنم میخوندمش. چون نیازی به تمرکز بالا نداشت و میتونستم به راحتی و سر فرصت ادامهش بدم. همچنین یه قلم و خودکار دستم بود و یه سری ریزهمیزههایی که باعث خوشحالی میشدن رو نوشتم تا عملی کنم. مثلا بعد خوندن فصل اول که درمورد نورهای زنده بود تصمیم گرفتم برم چندتا شمع و بخرم و کتاب خوندن با نور شمع رو تجربه کنم. در کل یه بخشهاییش زیاد تکرار میشد ولی به خودم اجازه داده بودم که با لبخند ازش رد بشم. در ضمن پاورقیهاشم بامزهست:)) 2 7