یادداشتهای Navy girl (7) Navy girl 6 روز پیش جادوگرها اسیر می شوند سیبل پوندر 5.0 1 این اولین کتابی بود ک من خواندم یادم است وقتی کلاس اول بودم با مادرم ب کتاب فروشی رفتیم توی راه بهم گفت میریم واست ی کتاب کوچیک میگیرم ک خوندنت خوب شه ولی این کتاب سیصد و خرده ای صفحه ای را گرفتند:)) هر شب بخشی اش را مادرم میخواندند و من گوش می کردم وقتی ب اواسط کتاب رسیدیم دیگه خودم میخوندم کتابی ک عمدتا بچه های نوجوان می خواندند ن یک دانش آموز کلاس اولی و از جلد چهار ولی همین کتاب شد آغازگر چیزی در وجود من ک عاشق کتاب بشوم و شدم 0 1 Navy girl 6 روز پیش پسرخاله وودرو روت وایت 4.1 13 دوست داشتم جالب بود ولی یکجور هایی بی سر و ته بود قصه ی مادری ک خود ب خود ناپدید می شود و دلیل های زیادی برای ناپدید شدنش هست از شکست عشقی ک خورده از زندگی ن چندان مسالمت آمیز و خیلی چیز های دیگر شاید پایان در ابهام برای برخی جذاب باشد ولی برای من نه 0 0 Navy girl 6 روز پیش مردان کوچک لوییزا می الکوت 3.6 10 دردی ک هنوز منو دیوانه می کنه اینه ک نمیدونستم مردان کوچک ادامه ی همون زنان کوچک و درواقع دنباله ی داستان خانواده ی مارچ و قصه ی زدن یک پرورشگاه ب دست جودی ست حال قبل از اینکه دیر بشود دنباله ی زنان کوچک را بخوانید! 0 0 Navy girl 1404/3/27 زیر سایه آفتاب نیلوفر مالک 4.0 1 یادم است وقتی تازه مدرسه ام را عوض کرده بودم تابستان ورود ب کلاس ششم یکی از بچه هایی ک تازه با من دوست شده بود این را ب من هدیه داد. من همان شب بدون فوت وقت شروع ب خواندنش کردم، چیزی ک اول از همه توجه من را بخود جلب کرد عنوان کتاب بود ک چیز بامزه ای می نمود “زیر سایه ی آفتاب” جالب است نه؟ چیزی ک بیشتر از آن توجه ام را جلب کرد قصه ی کتاب بود ب جلدش نگاه نکنید سه چهار خطش را ک بخوانید دگر ولتان نمی کند! #Navy_girl 0 0 Navy girl 1404/3/22 قتل در قطار سریع السیر شرق آگاتا کریستی 4.4 63 من همیشه عاشق داستان های کاراگاهی بودم و هستم یادم هست روزی در کتابخانه ی مدرسمان راه می رفتم و چشمم ب این کتاب افتاد از آنجایی ک باید گزارش کتاب هم مینوشتیم یک تیر و دو نشان زدم و شروع ب خواندن کتاب کردم قصه ی کشف جسدی در یک کوپه ی سرد و مرموز ذر روزی برفی کی فکرش را میکرد ک تمام مسافران در این قتل نقشی داشته باشند؟! کی فکرش را میکرد قتل دیزی آرمسترانگ کوچولو قلب هزاران نفر را بدرد آورد و زندگی های بسیاری را نابود؟ *اگر این کتاب را تا ب امروز نخوانده اید حتما بخوانید زیرا ب هیچ عنوان پشیمان نمی شوید* 1 4 Navy girl 1404/3/22 هری پاتر و زندانی آزکابان جلد 3 جی. کی. رولینگ 4.6 98 مگه میشود هری پاتر عالی نباشد؟! بییییی نظیییر 0 1 Navy girl 1404/3/22 هری پاتر و سنگ جادو جلد 1 جی. کی. رولینگ 4.6 182 خیلی عالی! توصیفات بسیار خوب و متنی روان کتابی ک هر آدمی حداقل باید یکبار خوانده باشد! 0 0