یادداشتهای مهرداد صلاحی (41) مهرداد صلاحی 1403/12/23 ربوده شده رابرت لوئیس استیونسون 3.9 2 کتابی معمولی بود. 0 0 مهرداد صلاحی 1403/12/10 زندگی مشترک جرات می خواهد = Oser la vie a deux فردریک فانژه 3.7 2 کتابی بسیار عالی در حوزه خانواده و زوجین هست. در این کتاب از اهمیت دادن به خود، فرد مقابل و زندگی مشترک نکات بسیار جالبی مطرح شده هست. خوندن این کتاب رو به دوستان علیالخصوص افراد متاهل توصیه میکنم. 0 0 مهرداد صلاحی 1403/12/1 فمینیسم؛ زشت و زیبا: کوششی در راستای نگاهی اعتدالی به "مسائل زنان" محمدجمال الدین واژی 4.0 1 کتاب بسیار خوبی بود که علاوه بر بررسی مشکلات زنان، نشون میده که فمنیسم چطور میتونه باعث استثمار زنان بشه. در اینکه قبلاً زنان مورد ظلم قرار میگرفتن شکی نیست، اما باید چند نکته را مدنظر داشت: - همه مردان، طالم نبودن و بودند مردانی که با رافت و مهربانی با همسرشان برخورد میکردن. - چیزی که امروزه جریان فمنیسم به دنبال آن هست برابری زن با مرد نیست، بلکه دنبال برتری زن نسبت به مرد هست. از طرفی با تفکرات کاملاً ضد و نقیض، عملاً به جای اینکه ارزش وجودی زن را بالا ببرد، به بهرهکشی از او میپردازد. بهرهکشی نوین و قشنگی که حتی خود زن فکر نمیکنه که ممکنه چه پیامدهایی براش داشته باشه. برای همینه فمنیسم، بیشتر از اینکه محبوب باشه، منفور هست و پیروان اون معمولاً با مشکلات همراه هستن، چه با خودشون و چه اطرافیانشون. خوندن این کتاب رو به همه دوستان پیشنهاد میکنم. 0 0 مهرداد صلاحی 1403/11/8 روان شناسی پول مورگان هاوزل 4.0 1 کتاب خیلی خوبی بود. نتیجهگیری آخر کتاب حرف نداشت. دیدگاه جالبی در مورد پول و ثروت ارائه میده. 0 0 مهرداد صلاحی 1403/10/28 دروغ هایی که زنان باور می کنند و حقایقی که آنها را آزاد می سازد جلد 1 نانسی دموس 4.0 1 کتاب بدی نبود. اگر اولش نگه که نویسنده یک زن مسیحی هست، این برداشت میشه که کتاب رو یک زن مسلمون نوشته. در کل کتاب خوبی بود. 0 0 مهرداد صلاحی 1403/10/12 تاثیر فمینیسم بر فرزندان: فمینیسم در ترازوی نقد جلد 2 استوارت رین 4.0 2 شاید ربطی نداشته باشه، ولی بیخود نیست در اسلام حضانت فرزندان به پدر داده شده. طبق محتوای کتاب، فرزندانی که در خانواده تکوالدی علیالخصوص والد مادر زندگی میکنن، مستعد آسیبپذیری بیشتری هستن. واقعاً فمنیست چیز چرتی هست. اسمشو باید بذارن پهنیست!!! 0 2 مهرداد صلاحی 1403/10/1 آرشیو کودکان گمشده والریا لوئیسلی 3.9 1 کتاب خیلی قشنگی بود. وسطاش یهو فضای داستان عوض میشه که به جذابیتش اضافه میکنه. آخرشم قشنگ تموم شد. راضی بودم ازش 0 0 مهرداد صلاحی 1403/9/19 جنس ضعیف (گزارشی از وضعیت زنان جهان) اوریانا فالاچی 3.6 14 بعضی کتابها واقعاً زیبا هستن و خوندنش گاهی موجب تغییر یا تثبیت یه دیدگاه میشه. اگه قبل از خوندن این کتاب اعتقاد داشتم، الآن ایمان دارم که دیدگاه جنسیتی بیشتر در خود خانمها وجود داره تا آقایون. خود خانمها باید هوای همجنس خودشون رو داشته باشن. ظلمی که به زنان از طرف خود زنان بهشون میشه، قابل مقایسه با ظلم مردان نیست. خانمها، بهتره ابتدا دیدگاه خودتون نسبت به جنس زن رو اصلاح کنید. البته که منظورم همه نیست، ولی درصد قابل توجهی رو شامل میشه با توجه به برخوردی که با خانمهای همکار و ... داشتم. 0 1 مهرداد صلاحی 1403/7/8 دوستی مار و مارمولک جوی کاولی 3.0 2 خیلی معمولی. وقت گذرون بود 0 0 مهرداد صلاحی 1403/7/2 Snow white and the seven dwarfs Sue Arengo 4.0 1 good story. goodness always wins. 0 0 مهرداد صلاحی 1403/7/1 پاسخ به مسائل جنسی و زناشویی آبراهام استون 4.0 1 مرد ممکن است از زنی که اصلاً نسبت به او میل ندارد، ارضاء گردد؛ ولی زن نمیتواند از مردی که نسبت به او مهر و محبت و علاقه ندارد و یا مردی که به او توجه نمیکند ارضاء شود. کتاب بسیار خوبی بود. توصیه میکنم این کتاب رو همه بخونن. 0 0 مهرداد صلاحی 1403/6/30 Sinbad Janet Hardy-Gould 4.0 1 good story 0 0 مهرداد صلاحی 1403/6/27 The shoemaker and the elves Sue Arengo 4.0 1 beautiful story 0 0 مهرداد صلاحی 1403/6/26 A little princess جنیفر باست 4.4 30 kindness is powerful. everythings fix with kindly. 0 1 مهرداد صلاحی 1403/6/26 هوش مصنوعی (آوند دانش) لوکا ماسارون 4.0 1 کتاب خوبی در زمینه آشنایی با فناوری هوش مصنوعی بود. معایب و مزیتها، توانایی و ناتوانیها و ... 0 0 مهرداد صلاحی 1403/6/13 دانستنیهای جنسی و زناشویی دیوید روبن 0.0 1 واقعاً کتاب خوبی بود. به لحاظ بالا بردن اطلاعات جنسی. میلی جنسی هم مانند تمامی امیال در انسان وجود داره و راه برآورده کردن این نیاز هم وجود داره. بهترین راه برآورده کردن این نیاز، ازدواج و پیمان زناشوئی با شریک زندگی هست. زن و مردی که به هم عشق بورزند و همیشه در کنار هم باشن. به نظرم آگاهی از مسایل جنسی باید بیشتر بین مردم رواج پیدا کنه. عدم آگاهی و عدم ارضای صحیح و درست این نیاز میتونه روی خیلی از مشکلات روزمره ما به طور مستقیم یا غیر مستقیم تاثیر بذاره. خوندن این کتاب رو به همه مخصوصاً متاهلین توصیه میکنم. 0 0 مهرداد صلاحی 1403/5/29 لینکن در باردو جورج ساندرز 4.0 2 اصلاً حال نکردم. کتاب رو تموم نکردم. 0 0 مهرداد صلاحی 1403/5/24 Benny and the biscuits Kathryn Harper 4.0 1 nice. useful for counting numbers for children 0 0 مهرداد صلاحی 1403/5/23 آشنایی با بدن انسان برندا والپل 4.0 1 یه کتاب خیلی خوب با توضیحات ساده و روان. 0 0 مهرداد صلاحی 1403/5/19 Pinocchio Arengo Sue 4.0 1 very nice for practicing English 0 0