یادداشتهای آرون استوارت (6) آرون استوارت 1404/6/1 یاغیهای مرموز: چشم اژدها کوین سندز 4.7 2 باید بگم اینکه اگه این کتاب بخاطر اینکه توسط یه انتشارات عادی ترجمه شده خونده نمیشه واقعاََ بده از نظر من که این کتاب حقشو داشت که از طرف یه انتشارات معتبر ترجمه بشه کتابی پر هیجان،جادویی و عالی،حتماََ بخونید 0 0 آرون استوارت 1404/5/24 مدرسه جاسوسی: گروگان گیری جلد 1 استوارت گیبز 4.2 30 داستان خیلی سریع و از صفحه ی اول شروع و هیجانی شد و اولین کتابی بود که مقدمه چینی نداشت 0 0 آرون استوارت 1404/4/31 اسم این کتاب راز است! سودانیموس بوش 4.3 34 ترسناک بودنش و هیجانی بودنش باعث جذابیت بالاش میشد 0 5 آرون استوارت 1404/4/31 نقاب نقره ای کاساندرا کلر 4.2 12 زنده کردن آرون اما نصفه نیمه باعث شد خوشحال بشم اما بعد پس دادن روح کال تفکر بالای نویسنده رو نشون میداد با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 آرون استوارت 1404/4/31 کلید برنزی کاساندرا کلر 4.3 12 باید بگم که مثل جلد های قبلی قشنگ بود ولی این دفعه معمایی تر ولی آخرش با مرگ شخصیت محبوبم تا سه روز ناراحت بودم و ادامه ی داستان برام معنایی نداشت با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 آرون استوارت 1404/4/30 مجیستریوم : آزمون آهنی جلد 1 کاساندرا کلر 4.4 28 باحال و به شدت جادویی، فقط تو ذهنت تجسم کن. 0 4