یادداشتهای پارمیس بابلی (4) پارمیس بابلی 23 ساعت پیش دنیای معرکه ی تام گیتس جلد 1 لیز پیشون 3.9 38 واقعا این کتاب خیلی کتاب قشنگی بود من از 10 سالگی این کتاب رو خوندم و با عث شد کتاب های خیلی زیادی بخونم و این کتاب من رو یه کتابخون کرد و بهم این اعتماد بنفس رو داد که کتاب های قطور بتونم بخونم یکی از دلایلی که این کتاب برای زمان کودکی من جالب بود تصویرگری زیبا و سرگرم کننده این کتاب بود درسته یک سری ایرادات و نکات منفی هم داره ولی اون موقع توی مدرسه ما این کتاب به شدت پر طرفدار بود 0 0 پارمیس بابلی 23 ساعت پیش قصه انجلینو براون دیوید آلموند 3.6 16 کتاب قشنگی بود اما اون چیزی که انتظار داشتم نبودالبته خوب سلیقه ای هست برای بعضی جالب و برای بعضی خسته کننده هست اما در کل کتاب خوب و قشنگی بود 0 0 پارمیس بابلی 23 ساعت پیش سرما نخوری کوتی کوتی جلد 2 فرهاد حسن زاده 4.0 7 بچگی های من با کتاب کوتی کوتی گذشت واقعا کتاب قشنگی بود که برای کودکان خیلی جذابه همیشه کتاب های استاد حسن زاده همینطور جالب و زیباست 0 1 پارمیس بابلی 2 روز پیش هستی فرهاد حسن زاده 4.2 135 واقعا کتاب بسیار جالب پر اتفاق و هیجان انگیزی هست که از همون اول هم اتفاقات شروع میشه و مخاطب رو جذب کتاب میکنه داستان درباره دختر دوازده ساله ای به نام هستی که ساکن آبادان است. که دوست داره با پسرا فوتبال بازی کنه و روحیه عجیبی داره دختری که با دایی جنشید میخواد موتور سواری یاد بگیره دختری که پدرش اون رو ادبار صدا میکنه واقعا داستان جالبیه پیشنهاد میکنم حتما این کتاب رو بخونید واقعا کتاب جالبیه با داستان پر از اتفاق و هیجان همه ی شاهکار های استاد حسن زاده همینطور هست 0 1