یادداشتهای دانیال وزین (4) دانیال وزین 1404/4/2 بهترین شکل ممکن مصطفی مستور 3.7 41 به طرز مشهودی مرگ در تمام داستان های این مجموعه پرسه می زند . مرگی که انگار بخش جدا نشدنی زندگی است . قبل از هر داستان توضیحات مستقیمی در مورد داستان توسط نویسنده آمده است . که شاید کار مرسومی نباشد یا حس لو دادن داستان را بدهد . اما به نظر من این توضیحات به درک حس و فضای داستان کاملا کمک کرده و انگار بخش جدایی ناپذیر داستان است . با احترام به تعدد چاپ بالای کتاب ((روی ماه خدا را ببوس)) من این اثر را بهترین کار آقای مستور میدانم 0 3 دانیال وزین 1404/4/2 لب پر علی اکبر ترابیان 2.0 1 افتخار این را داشتم که یکی از نویسندگان این کتاب باشم . با سپاس از استاد عزیزم جناب ترابیان 0 0 دانیال وزین 1404/3/31 عقرب روی پله های راه آهن اندیمشک، یا، از این قطار خون می چکه قربان! حسین مرتضاییان آبکنار 3.1 13 بهترین کتاب ضد جنگی که تا به حال خوانده ام. حیف که نسخه چاپی.کتاب دیگر در دسترس نیست 0 0 دانیال وزین 1404/3/30 انارهای بادریز: مجموعه داستان های کوتاه علی اکبر ترابیان 2.0 1 این مجموعه شامل داستان هایی از من و دیگر دوستانم است که با راهنمایی و همراهی استاد عزیزمان جناب ترابیان عزیز کرد آوری شده 0 0