یادداشتهای Meshkat Radan (3) Meshkat Radan 1404/5/20 تاریخ سیاسی اسلام: تاریخ خلفا جلد 2 رسول جعفریان 4.5 1 این کتاب من رو به دوران خلافت خلفای اسلامی برد و خیلی اطلاعاتم رو در این زمینه بیشتر کرد... میشه گفت به صورت کامل دوره ی خلافت هر کدام رو توضیح داد اینکه چجوری به خلافت رسیدند، چه روش و منشی داشتند و سرانجامشون چی شد...بعد از حضرت علی هم در مورد امام حسن ،امام حسین و... توضیح داده و کامل شرح داده که چه خاندانی بر سرکار اومدن من بعد از خوندن این کتاب و همزمان گوش دادن سخنرانی های حامد کاشانی دیدم نسبت به ائمه خیلی عوض شد و برای غربتشون جور دیگه ای دلم میگیره و بغض میکنم 0 1 Meshkat Radan 1404/5/18 مدرسه ی رویایی: توتو چان دختر کوچکی پشت پنجره تتسوکو کورویاناگی 4.1 54 در یک مدرسه ابتدایی معمولی هر کس که می خواست به بچه ها دری بدهد،احتمالا باید تخصص تدریس می داشت. اما آقای کوبایاشی اهمیتی به این مسائل نمیداد.او معتقد بود که اهمیت دارد بچه ها هر چیزی را در صورت امکان به صورت عملی آموزش ببینند و شخصا آن را لمس کنند 0 1 Meshkat Radan 1404/5/9 تاریخ سیاسی اسلام: سیره رسول خدا (ص) جلد 1 رسول جعفریان 5.0 2 روایت کامل و دقیقی از دوران پیامبر داره طوری که کمتر دچار سردرگمی میشی... به شخصه خیلی علاقه مند بودم از جزئیات اتفاقات و خصوصیات اعتقادی و رفتاری بعضی اشخاص مطلع بشم و بعد از مطالعه ی این کتاب بود که پی بردم چرا همیشه تاکید بر این بوده که تاریخ رو مطالعه کنید!👍 0 0