یادداشتهای سارا سیفی (5) سارا سیفی 1404/3/29 1984 جورج اورول 4.2 190 رمانی غافلگیر کننده ، اموزنده و عمیق اما با متنی روان شاید هم کمی به این دوران ما نزدیک:).. 0 0 سارا سیفی 1404/3/29 دختری که رهایش کردی جوجو مویز 3.5 75 روایت عاشقانه و جنگ جویانه ای زیبا 0 0 سارا سیفی 1404/3/29 مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.2 314 اولین کتاب رمانی که خواندم.. و چقد از این انتخاب راضیم کتابی که در عین حال روان و بسیار بیان ساده و دلنشینی داشت ، عمیق و پر از ماجرا نیز بود روایت مردی که بعد از تنها شدن ب علت مرگ همسرش ب دنبال خودکشی است ، با پیدا کردن دوستانی واقعی ب زندگی امیدوار میشود.. این کتاب خود امید و زندگی بود.. مرا یاد جمله ی ( اه عزیزم.. زندگی گاه فتح قله ها نیست ، در آمدن از چاله هاست.. ) می اندازد. 0 0 سارا سیفی 1404/3/28 هزار خورشید تابان خالد حسینی 4.1 107 با خواندن بادبادک باز راغب شدم این کتاب از خالد حسینی رو هم بخابم داستانی جذاب از مقاومت زنان در تاریخ و فرهنگی مشابه ما بود ، جذاب و ب یاد ماندنی 0 0 سارا سیفی 1404/3/28 بادبادک باز خالد حسینی 4.3 232 کتابی به شدت جذاب و بدور از کلیشه ها .. و هر چقدر که از صفحه های کتاب میگذشت ، روند جالب تر میشد جدا از قلم روان و بیان ساده ی نویسنده ، این رمان برای من درس های زیادی داشت. من با این کتاب آموختم که نود درصد تصمیمات و نوع شخصیت ما بشدت وابسته به روابطمون با پدر و مادر از زمان کودکی تا بزرگ سالی است. کودکی که تشنه ی محبت و توجه پدرش باشه از یه جایی ب بعد به درستی یا نادرستی تصمیمی که گرفته فکر نمیکنه ، فقط دست به هرکاری میزنه تا اون رو بدست بیاره. من یاد گرفتم جدا از قضاوت ها و برچسب زدن به ادم ها ، با یک رفتار اون ها راجب کل شخصیتشون تصمیم نگیرم ، بهشون انگی نچسبونم و سعی کنم ریشه یابی کنم که این رفتار از چه کمبودی سرچشمه میگیره. از طرفی هم این کتاب ب طور خیلی جذابه عذاب وجدان یک تصمیم نادرست رو ب تصویر میکشه که میتونه کل عمرمون رو ازمون بگیره و مارو از خود متنفر کنه :) 0 2