یادداشتهای علی فراهانی (3) علی فراهانی 1403/9/15 تراموا کلود سیمون 2.8 2 آقای شجاعی مترجم بدی نیستن ولی این ترجمه این اثر مشکلات و بدی های بسیاری دارد. اشکال های ویرایشی زیادی هم دارد. در کل داستان هم داستان جذاب و جالبی نیست. بیش از این نمیتونم بنویسم دربارهی این کتاب، واقعاً نا امید کننده بود. 1 2 علی فراهانی 1403/8/26 این کار به چه دردی می خورد (بیانیه ای در باب منفعت امور بی منفعت) نوچو اردین 4.0 1 این کتاب برای دانشآموزان و دانشجویان و علاقهمندان به علوم انسانی و مخصوصاً ادبیات میتواند جالب باشد. در این کتاب مبحث منفعت و کاربرد امر ادبیات را از دیدگاههای نویسندگان٬ فیلسوفان٬ اساتید ادبیات و دانشگاهها بررسی میکنند تا اثبات کنند که ادبیات و علوم و دانشهای انسانی برخلاف تصورات عموم بی منفعت نیستند و بلکه بسیار دارای منفعت هستند. غیر از همه اینها بحث دانشگاهها هم به میان میآید و با نگاه نقادانهای به بررسی کار دانشگاهها میپردازد. خلاصه اینکه اگر دانشجو و یا دانشجوی علاقهمند به حوزه ادبیات و علوم انسانی هستید ارزش یکبار مطالعه را دارد. 0 2 علی فراهانی 1403/8/25 اقیانوس انتهای جاده نیل گیمن 3.8 37 اقیانوس انتهای جاده اولین روبرویی من با قلم نیل گیمن نبود اما اولین کتابی بود که از این نویسنده خواندم. به شخصه اهل خواندن آثار فانتزی هم نیستم، اما معتقدم برای باز شدن دریچه تخیل باید آثار فانتزی خواند و چه کسی در نویسندگان معاصر بهتر از نیل گیمن؟؟! خلاصه کنم در آثار فانتزی شما سفر میکنید و این بار به مکانی در نزدیکی لندن میروید. جایی که هیولایی قصد کمک و خوشحال کردن انسانها را دارد اما راهی اشتباه را پی میگیرد... این شبیه حکایت بعضی از ما انسانها است. 0 8