یادداشتهای abolfazl ensan (5) abolfazl ensan 1402/2/26 قصر آبی لوسی مود مونتگمری 4.4 163 داستان بسیار جذاب و خواستنی یک دختری که ترس از خانواده اش اورا از چیزی که دوست دارد دور میکند . این داستان ترس از کارهای سخت را کم میکند و باعث میشود که جرات پیدا کنی. 0 8 abolfazl ensan 1402/2/25 برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 67 سلام مبحثی که راجع به مرگ و شکر گذاری باز میکنه بسیار دلنشین و به درد بخور برای افراد جامعه است تا احترام گذاشتن رو یاد بگیرند. البته اوایل کتاب با اواخر فرق میکنه ولی هر دوبخش با هم و بدون هم خوب هستند. مهم نیست که دفترچه اش رو داشته باشی همین که یادبگیری احترام گذاشتن به زمانت چگونه است بسه برای تمام زندگی. 0 2 abolfazl ensan 1402/2/17 انسان در جستجوی معنا ویکتور امیل فرانکل 3.9 107 با سلام؛ خدمت دوستان عزیز عرض کنم که این کتاب راهی است برای فهمیدن دلیل هدف و پیدا کردن هدف دقیق زندگی براساس سختی های زندگی. این کتاب مارو از فشار هایی که سختی های زندگی روی ما میآورند نجات میدهد و نشون میدهد که این سختی ها برای ما ساخته شده اند نه بر علیه ما. به نظر من هرکسی حداقل یک بار نیز باید این زندگی نامه را بخواند. 0 12 abolfazl ensan 1402/2/15 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 25 کتابی است که فقط تلنگر بهت میزنه تا دوباره به مغزت که قوی ترین چیز توی جهانه اتکا کنی. چون زیادی از انگیزه دادن خوشم نمیاد امتیاز کم دادم. 0 1 abolfazl ensan 1402/2/15 سم زدایی دوپامین تیبو موریس 3.9 7 کتابی است که مارو از فضای مجازی جدا میکنه و نشون میده که چه دلیل هایی داره که ما از اهدافمون خسته میشیم و نمیتونیم ادامه بدیم. برای افرادی که این مشکل رو دارن باید این کتاب رو شروع کنند. 0 18