یادداشتهای امین مومنی (7) امین مومنی 1403/12/1 قراختاییان از آغاز تا فرجام سحر پورمهدی زاده 4.0 1 کتاب خوب و خواندنی تاریخ قراختائیان ازون موقع که شمال چین بودن تا اومدن خوارزم و آخر هم کرمان.. ترکان خاتون و پادشاه خاتون دو حاکم زنی ک به کرمان کلی خدمت کردند. گنبد سبز کرمان که یادگار اون دورانه بطلبد برم جلال الدین سیورغتمش تلفظ چطور میشه ی حکومت کاملا وابسته به ایلخانان که کرمان رو از ظلم و ستم مغول محفوظ داشتند. قبایل اوغان و جرمان اشتباه بود اومد کلی ضرر خواهند رساند در زمان های بعد هرمز و سواحل خلیج فارس زیرمجموعه کرمان بوده اند جالب بود 0 0 امین مومنی 1403/11/14 تراژدی قدرت در شاهنامه مصطفی رحیمی 3.0 2 کتاب خوبی بود 0 0 امین مومنی 1403/11/14 تاریخ آلبر ماله: تاریخ روم جلد 2 آلبر ماله 2.0 1 جالب نبود قدیمی و بدون جزئیات 0 0 امین مومنی 1403/2/11 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.1 158 دیر خوندم این کتاب رو اکثر نوشته های کتاب رو تجربه کرده بودم اگه ۲۰ الی ۲۲ خونده بودم کمک میکرد بهم 0 3 امین مومنی 1402/6/22 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.1 158 کتاب فوق العاده بود همخوانی با گروه بود و یجورایی گروه درمانی طور کتاب برای دهه ۲۰ تا ۳۰ سالگی عالیه اولش شاید خوب نباشه ولی هرچه میره جلو عالی میشه با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 امین مومنی 1402/4/12 بازخوانی تاریخ در نقد تورات مداری و یونان زدگی در ایران امید نودوشنی 5.0 1 کتاب فوق العاده تغییر دهنده ذهن تئوری اسفندیار =داریوش کوروش و احتمال ساختگی بودنش واقعا کتاب خفن و عالی بود خیانت های فروغی پورداوود معین و پیرنیا اکثرا فراماسونر یا یهودی که خیانت کردند به تاریخ ایران ودروغ تحویل ما دادند.. 0 0 امین مومنی 1402/4/12 رومی درمانی: ذر از عصر دانش به عصر خرد دیمیان هریس هرنادز 1.0 1 حیف پول که بابت کتاب هایی که نویسندگان ترک درباره مولانا نوشتن دادم ... نویسندگان ترک فقط فقط جهت پول اندوزی از مولانای بزرگ خزعبل نویسی میکنن.. 0 0