یادداشتهای فاطمه بیگدلو (3) فاطمه بیگدلو 1402/6/30 گلدسته و سایهها محمود دولت آبادی 3.7 3 با خودم گفتم بیام آثار نویسنده های معروف ایرانی رو بخونم برای همین این کتابو انتخاب کردم.دو داستان بی ربط داشت یا لااقل من ربط بخش اول و دومش و نفهیدم.حتی نمیشد اسم پایانش رو هم باز گذاشت.انگار نویسنده مجبور باشه شخصیت پردازی کرده باشه.خلاصه به نظرم اگه کتاب به دستتون رسید(هدیه یا هرچی)،برای اینکه خالی از لطف نباشه بخونید وگرنه که خیلی ارزش نداشت. 2 8 فاطمه بیگدلو 1402/5/24 ویولون زن روی پل خسرو باباخانی 4.3 137 اول که کتابو دیدم با خودم گفتم احتمالا رمانی با مضمون عاشقانه و نویسنده ای فرانسوی!اصلا فکر نمیکردم موضوعش اعتیاد باشه. به نظرم اقای باباخانی ایثار بزرگی کردن که زندگی خودشون و با این جزییات نوشتن.شجاعت میخواد. کتاب متن خیلی روان و ساده اما تأمل برانگیزی دارد. خواندنش را پیشنهاد میکنم. 0 17 فاطمه بیگدلو 1402/5/18 من او رضا امیرخانی 4.2 182 یک عاشقانه معصوم! خیلی وقت بود اینجوری مشتاق ادامه داستان نبودم و چقدر دارم از خوندن این کتاب لذت میبرم متن روان ،داستان گیرا، به حاشیه نکشیدن و لؤس نکردن داستان و در یک کلام زیبایی🤌🏻 0 7