یادداشتهای زینب سادات سیف (2) زینب سادات سیف 3 روز پیش دختران آفتاب مجموعه ی نویسندگان 4.1 6 کتاب بسیار قوی و مفید برای جواب دادن به سوالات در مورد شبهات مربوط به حقوق زنان اما در قالب داستان که کشش خواندن مطالب رو در خواننده ایجاد میکنه و با پایانی بسیار زیبا و البته احساسی که به نظرم بهترین انتخاب برای خاتمه به این داستان قوی بود برای سنین نوجوان بسیار مناسب است چرا که به سوالتش به صورت ساده و روان جواب میدهد این کتاب به حق جویان بسیااار توصیه میشود 0 0 زینب سادات سیف 1404/5/18 خاطرات سفیر نیلوفر شادمهری 4.1 285 کتاب خاطرات سفیر میتونم بگم یکی از بهترین کتاب های خاطرات این کتاب بیانگر اتفاقات یک سال درس خواندن در پاریس فرانسه و زندگی در خوابگاه دانشجویی فرد محجبهی ایرانی است که با تمام ملیت ها و عقیده ها سروکار دارد و نماینده و پاسخگوی سوالات دیگر کشور ها و عقیده ها در مورد کشورش و دینش است و باید از آنها دفاع بکند این کتاب اصلا کتاب خشکی نیست به جزئیات در این کتاب توجه شده یعنی به صورت هنرمندانه تمام جزئیات بیان میشود که باعث میشود به خوبی فضا و مکان و حالت ها رو درک کنی تا به راحتی بتونی در محیط کتاب غرق بشی تو این کتاب خانم شادمهری خیلی صمیمی با مخاطب و خواننده ارتباط برقرار میکنن و کتاب رو از فضای کسل بودن خارج میکنن و حتی گاه شما را میخندانند و کلام آخر اینکه این کتاب بیشتر از تعداد صفحات کمش به آدم اطلاعات میدهد و میتواند مفید باشد من این کتاب را در دو روز خواندهام و آن را پیشنهاد میکنم 0 0