یادداشتهای Artina habibtash (6) Artina habibtash 1401/2/4 گردان قاطرچی ها داود امیریان 4.3 79 سلام وقتتون بخیر نقد کتاب گردان قاطر چی ها🌱 نکات مثبت+☁️ قلم تقریبا روانی داشت برای نوجوانان داستان طنز و نوع خاص و متفاوتی نسبت به داستان های دیگه بود خیلی جالب بود که داستان رو با اینکه در زمان جنگ بود به صورت طنز و شیرین تعریف کرده بود شخصیت پردازی رو دوست داشتم به دلیل اینکه هر کسی شخصیت متفاوت و خاص خودش رو داشت صحنه های طنز و به یاد ماندنی داشت ک من دوست داشتم بازم اون قسمت رو بخونم برای مثال اون قسمت سخنرانی یوسف توی راه خط نبرد ک سرکارش گذاشتند نکات منفی - گاهی متوجه نمیشدم که یک دفعه میپرید از جایی به جای دیگه کلمات انگلیسی برای این نوع داستان مناسب نبود من اول نمی دونستم کتاب دوش هم هست بخاطر همین فکر کردم بد تموم شد گاهی کلمات نامناسب استفاده شده بود در کل داستان خوبی بود 🤍 ممنون که وقت گذاشتید یاداشتم رو خوندید 0 5 Artina habibtash 1400/6/26 زنان کوچک لوییزا می الکوت 4.2 108 شاید جزو بهترین کتاب هاییه که دارم میخونم چند سال پیش کارتونش رو دیدم و حدود دوسال پیش فیلمش رو دیدم انقدر این کتاب و کل داستان شیرینه که آدم دوست نداده کتاب رو بزاره کنار موضوع داستان شخصیت ها یکی از دلایلی که این داستان رو خیلی دوست دارم نشون میده زنان چقدر میتونن قدرتمند باشن با این که خواهران به سختی زندگی میکردن باهم شاد بودن همیشه پشت هم بودن هر شخصیت جذابیت و قدرت خودش رو داره و به هم کمک میکردن خیلی داستانش رو دوست دارم و بنظرم کتابش هم از فیلمش بهتره هم از کارتونش قطعا چون هم کامل تره هم خیل بهتر توصیف شده داستان داستان واقعا زیباییه 1 8 Artina habibtash 1400/6/26 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 456 این کتاب رو من چندین بار خوندم و چند بار فیلمش رو دیدم کتابی که خیلی دلچسب بود برام موقع خوندن داستان انگار واقعا آدم در کنار شخصیت ها بود داستان پرمفهومی داشت شروع جذاب پایانی جالب شخصیت ها هر کدوم جدا داستانی داشتن و جذابیت خودشون رو داشتن من خیلی دوست داشتم برام خیلی متفاوت و جالب بود اگه نوع داستانش ر. دوست دارید از دستش ندید 0 13 Artina habibtash 1400/6/26 خونآشام؛ تهران، کوچه ی اشباح سیامک گلشیری 3.6 10 من خودم خیلی داستان های تخیلی ترسناک رو دوست دارم این کتاب برای نوجوانانه من به شخصه دوست داشتم اتفاقات غیر منتظره زیاد داشت پایانش خوب چون چند قسمته داستان در باره ی نویسنده ی کتابه که در یک شب یک نفر چند دفعه به او زنگ میزنه و بعد همو ملاقات میکنن و طرف مقابل که یه موجود عجیب بوده یه سری داستان به نقش اصلی داستان سیامک گلشیری میده و میگه اونها رو چاپ کنه در واقع قسمت اول نوشته های فرد عجیبه که به گفته ی سیامک گلشیری چاپ شده فقط یکم اولش آدم گیج میشه چه خبره و یه مقدار اولاش برام گنگ بود ولی خب بعد آدم میفهمه چه خبره در کل کسایی مثل خودم به این جور داستانا علاقه دارن پیشنهاد میکنم من خودم تا وسطای کتاب سوم که شبح مرگ هست خوندم در کل برای خود من جذابه 0 0 Artina habibtash 1400/6/25 رویای بعد از ظهر نیلوفر مالک 4.4 24 بنظرم کتاب جالبی بود یکی از نکات مثبتش شخصیت پردازی خیلی خوب بود میشد شخصیت ها رو راحت تشخیص داد میتونست کمی طولانی تر باشه بنظرم ولی باز جالب داستان تموم شد من دوست داشتم اینکه رمان رو بر اساس یه واقعه قدیمی و تاریخی نوشته بودن بنظرم داستان جالب تر کرده بود اگر موضوعات انقلابی رو دوست دارید پیشنهاد میکنم 1 5 Artina habibtash 1400/6/25 ماشو در مه فرهاد حسن زاده 4.0 25 موضوع داستان برای من متفاوت بود داستان سه پسر بچه رو در دوران اوایل انقلاب به تصویر کشیده بود که در مناطق جنوب کشور زندگی میکردند که دنبال یه گنجی بودن(نامه های امام خمینی) داستان خوب شروع شد لحجه هاشون جالب بود آدم راحت میتونه با شخصیت ها ارتباط بگیره شخصیت پردازیش جالب بود فقط یکم از الفاظ نامناسب استفاده شده بود که خیلی ضعف بزرگی نبود جالب تموم شد البته بنظرم بیشتر برای نوجوانان شاید داستان جالب باشه در کل پیشنهاد میکنم داستان جالبه ممنون 1 7