یادداشتهای مهیار امیدی (3) مهیار امیدی 1402/1/23 برج فرازان باربارا تاکمن 4.6 6 پ.ن: یادداشت رو بروز کردم و نسخه اصلی کتاب رو انتخاب کردم. اصلا در خوندن این کتاب شک نکنید، اگر به دنبال ریشه یابی عمیق و دلایل آغاز جنگ جهانی اول هستید، این کتاب میتونه بهترین کمک باشه و صرفا دلیل اصلی جنگ ترور ولیعهد اتریش نیست جهانی که آماده انفجار بود و خود مردم اون زمان طرفدار آغاز جنگ بودن، جنگی به دنبالش جنگ جهانی دوم و جنگ سرد و تقسیم جهان رو به دنبال داشت . تو فصل آخر کتاب هم میتونید اطلاعات زیادی از ریشه پیداش جنبش های سوسیالیستی پیدا کنید که چطور جنبش های کارگری و اتحادیه ها رو متحد کردن بر علیه سرمایه داری حاکم بر جهان. نثر باربارا تاکمن هم برعکس برخی کتاب های تاریخی سخت خوان یا حوصله سربر ، باعث میشه نتونید کتاب رو زمین بگذارید و ترجمه هم که عالیه 0 19 مهیار امیدی 1402/1/15 راسپوتین د.آ. کاتسیوبینسکی 4.0 1 راسپوتین ، از کتابایی که به نظر صرفاً یه زندگینامه راجب یه کاراکتر تاریخیه ولی خب در این دو جلد به قلم ادوارد راژینسکی که نشر ثالث در آورده ( و من بین پروفایل های راسپوتین تو برنامه پیداش نکردم )، میتونید اطلاعات زیادی از وضعیت روسیه تو زمان آخرین تزار یعنی نیکلای دوم پیدا کنید زمانی که روسیه داره وارد جنگ جهانی اول میشه و از طرفی ، انقلاب مردم از داخل و فساد دربار شرایط رو سخت تر از همیشه کرده برای کشوری که هنوز مثل اروپا صنعتی نیست و حتی غرورشون بابت شکست تو جنگ با ژاپن نوظهور بدجوری جریحه دار شده. 5 12 مهیار امیدی 1402/1/2 برج فرازان باربارا تاکمن 4.6 6 اصلا در خوندن این کتاب شک نکنید، اگر به دنبال ریشه یابی عمیق و دلایل آغاز جنگ جهانی اول هستید، این کتاب میتونه بهترین کمک باشه و صرفا دلیل اصلی جنگ ترور ولیعهد اتریش نیست جهانی که آماده انفجار بود و خود مردم اون زمان طرفدار آغاز جنگ بودن، جنگی به دنبالش جنگ جهانی دوم و جنگ سرد و تقسیم جهان رو به دنبال داشت نثر باربارا تاکمن هم برعکس برخی کتاب های تاریخی سخت خوان یا حوصله سربر ، باعث میشه نتونید کتاب رو زمین بگذارید و ترجمه هم که عالیه 0 13