یادداشتهای مسعود صالحی (3) مسعود صالحی 1402/4/13 غریبه ای در قصر مارک تواین 3.8 2 کتاب فوق العاده و پر محتوای با داستانی جذاب که هیچ جای کتاب نمی تونید متوقف شید. نویسنده چه خوب فضای قرون وسطایی و جهل مردم زمانه نشون میده و با علم و اندیشه های آزاد خودش رندانه در برابر شوالیه ها و کلیسا و .... قد علم میکنه و صادقانه کمر به نابودی شون می بنده به امید موفقیتش.... 0 18 مسعود صالحی 1402/2/27 سپید دندان جک لندن 3.9 25 کتاب در کل در باره تقابل غریزه و اصول تربیتی مختلف و اثر شگرفی که هر روش تربیتی برجا میزاره ،صحبت می کنه واقعا ارزش خوندن داره مخصوصا با ترجمه آقای قاضی که یه کتاب خوب به یه شاهکار ادبی تبدیل کرده.... یه نقدی هم به آقای جک لندن دارم(خدابیامرز) فرد بسیار نژاد پرستیه و چند جای کتاب این دیدگاه صراحتا و عمدا خواهید دید برای مثال در فصل "دشمن نژادی خود" سفید پوستان را اربابانی باهوش تر تواناتر و در کل بهتر یا بقول خودش خداتر می نامد.... 2 19 مسعود صالحی 1402/2/15 کوری ژوزه ساراماگو 4.1 166 کتابی که با وجود تمام تلخی هاش نمیتونی از خوندنش دست بکشی و حتی دوست داری بیشتر با فضای حاکم آشنا بشی... فردی بینا در جامعه ای کور که آرزوی کوری می کند تا چشم فرو بندد از فلاکت ها و پلیدی های ذات بقا دوست انسان..... یکی از مهم ترین نقاط تمییز دهنده کتاب اینه که نویسنده به خوبی قادره انگیزه های پشت رفتار انسان ها ببینه و براش تفاوت قائل شه. 0 18