یادداشتهای maryam davaji (1) maryam davaji 1404/5/24 دنیای سوفی یوستین گوردر 4.0 176 کتاب خوبیه. طولانی و راستش اولش خیلی خوب شروع میشه ولی آخراش یکم خسته کننده میشه. توی یک کتاب تقریبا تمامی فیلسوف های مشهور رو آورده بود و به نظرم اینکه بخوای توی یک کتاب با همه ی فیلسوف ها و نظرات و انتقاداتشون و کتاب هاشون و کاراهایی که کردن چیز هایی که گفتن و تفکراتشون... آشنا بشی واقعا سخته. من که آخراش دیگه قاطی کرده بودم کلا. برای من اینکه بخوام با همه ی فیلسوف ها یکجا آشنا بشم و همرو یادم بمونه به شخصه کار سختی بود. به هر حال کلی فیلسوفه و کلی هم نظر و گفته و کشفیات دارن. بعد چون همشون یکجا برات آورده شده یکم سخت میشه که فیلسوف هارو از هم تشخیص بدی یا اینکه یادت بمونه کی چی گفته چی نگفته. خلاصه اگه میخواین این کتاب رو بخونین بهتون پیشنهاد میکنم که اول یه دور خودتون فیلسوف هارو مطالعه کنین و بعد برین سراغ این کتاب. با یه آمادگی برین سراغ خوندنش بهتره و شاید اونجوری خیلی گیج نشین. ولی درکل کتاب خوبی بود. از یه طرفی هم دنیای فلسفه رو با زبان ساده توضیح داده بود. میتونی تا یه مدت توی دنیای فلسفه و منطق غرق بشی. بیانش در رابطه با فلسفه ساده بود. (به غیر از دنیای سوفی، کتاب راز فال ورق رو بهتون خیلی پیشنهاد میکنم. واقعا کتاب جالب و قشنگی بود. دختر پرتقالی. این دو کتاب رو پیشنهاد میکنم. قشنگن.) دنیای سوفی رو هم به کسانی که به فلسفه و منطق و اینجور چیزها علاقه دارن و اینکه به ینی رسیده باشن که بتونن مسائل سنگین و جزئی این کتاب رو درک بکنن پیشنهاد میکنم. امیدوارم خوشتون بیاد و از خوندنش لذت ببرید. [از نشریه هرمس ترجمه مهرداد بازیاری رو بخرین حتما] 0 2