یادداشتهای محمد سجاد امینی (9) محمد سجاد امینی 3 روز پیش اسم های شکلاتی فائضه حدادی 4.3 11 این کتاب درباره ی اسم های خداوند یکتا است و برای ان ها داستان نوشته است کتا خوبی هست 0 1 محمد سجاد امینی 3 روز پیش نخستین دائره المعارف من علی بشردانش 4.2 3 این کتاب عالیه و چیزهای زیادی به ما یاد می دهد به خاطر همین جالب هستش . برای اطلاعات عمومی خوب هستش . 0 0 محمد سجاد امینی 3 روز پیش آهای مواظب ما باشید؛ چه کسی نامه را به شیشه چسبانده بود؟ جلد 2 طاهره ایبد 5.0 2 خیلی جالب بود چون دنبال جواب می گشتن و ماجرای زیادی داشت و آخرهم به جواب رسیدن 0 0 محمد سجاد امینی 5 روز پیش د مثل دوستی غلامرضا حیدری ابهری 3.5 2 این کتاب آداب دوستی را به ما یاد می دهد.مثلا وقتی ناراحت شد چطور عذرخواهی کنیم و... 1 2 محمد سجاد امینی 5 روز پیش عسل مثل یه قصه سیدمحمد مهاجرانی 4.5 6 این کتاب درباره ی مثل های جالب و باحال است .که برای هر مثل ۱ داستان دارد 0 0 محمد سجاد امینی 5 روز پیش راحوما م. درگاهی 3.7 2 این کتاب درباره ی امام علی (ع) است. که قدرت امام را می گوید 0 1 محمد سجاد امینی 5 روز پیش قصه های خدا بهروز رضایی کهریز 4.7 2 این مجموعه مجموعه ی جالب و دینی علی است و باید حتما باید بخوانید با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 محمد سجاد امینی 5 روز پیش دانشمند دیوانه هرژه 5.0 1 کتاب خیلی جالبی و قشنگی است کمیک است و این جاببش کرده است عکس هاش را 0 0 محمد سجاد امینی 5 روز پیش وقتی بابا رئیس بود تقی شجاعی 4.5 8 کتاب جالبی بود. مدل نوشتنش که غلط املایی داشت با مزه بود.شخصیت پسر قصه گو بامزه بود و اتفاقات جالبی براش می افتاد 0 2