یادداشتهای حسن علی پور (3) حسن علی پور 1403/12/3 تاملی دیگر در باب داستان لارنس پراین 3.4 1 به نظر من برای انتخاب و خوانش یک داستان مطلوب باید اجزا و ساختار شکل دهنده اون که توسط نویسنده نظم داده شده رو (دونست) ؛ تا مطلوبیتش به اثبات برسه و سر انجام انتخاب و خونده بشه. البته احساس میکنم خود نویسنده تعریف مناسب تری از این (دونستن) ارائه داده. ((طبعاً در وهله اول ، هدف ما از خواندن داستان لذت بردن است، ولی به عنوان انسانی آگاه ، فقط باید از آثاری خوشمان بیاید که با ارزش باشند. توجه داشته باشید که برای ارزیابی آثار ادبی معیارهای جامع و مانعی وجود ندارد. قضاوتی که ما درباره آثار ادبی میکنیم ، نهایتاً به میزان آگاهی، هوش و تجربیات شخصی ما بستگی دارد. ارزیابی ما درباره اثری هنری معمولاً، به سن ما، نحوه زندگی ما، تعداد کتابها و نوع کتابهایی که خواندهایم، برمیگردد.)) 0 3 حسن علی پور 1403/11/3 تفکر راضیه حقیقت 4.6 23 جزو دسته کتابهایی هست که از چند بعد انسان رو قانع به اصل و ریشه فکر میکنه و حتی در مطالبش این اجازه و جایگاه رو به شما میده که خود مطالب نوشته شده رو هم مورد بررسی قرار بدی و راجع بهش فکر کنی و به راحتی و بدون تفکر راجع به مطالبش اونها رو نپذیری 0 1 حسن علی پور 1403/2/16 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.6 4 هرچه بیشتر روی متن این کتاب فکر میکنم متوجه این میشم که راهی طولانی تر از تصورم رو در پیش دارم و باید حرکت کنم. ((خوب هایمان کافر و خوب تر هایمان مشرکیم. تا حد توحید خیلی راه است. ما در عقیده به حق معتقدیم،اما در عمل کافریم. بیست و چهار ساعت ما به او نمیچسبد و ربط پیدا نمیکند،یک ساعت هم به او تعلق نمیگیردو حتی ده دقیقه هم برای او نیست! نماز ما،زندگی و مرگ ما ، دوستی و دشمنی ما برای غیر اوست. این کفر در عمل است. به خاطر این کفر از نظر فقهی نجس نمی شویم،ولی در واقع از اسلام بی بهره ایم.)) 0 7