یادداشتهای علی غفاری (5) علی غفاری 1401/11/2 غلبه بر اهمال کاری: استراتژی های قدرتمند برای غلبه بر تنبلی و چند برابر کردن وقت تان دانیل والتر 3.7 3 عمیق و بسیار کاربردی داستان های کوتاه ، زیبا و بدون حمله نویسنده به سوی شنونده جهت آموزش مطلب فصل بسیار جذاب آدم را میخکوب مینشاند تا ادامه مطلب را بشنویم. بهره وری من بیشتر شده از وقتی این کتاب را شروع کرده ام... 0 13 علی غفاری 1401/11/2 عادت های اتمی جیمز کلییر 4.2 115 بسیار کاربردی ، نویسندگی عالی و کاربردی به موفقیت شما و با برنامه تر شدن شما کمک خواهد کرد. 0 6 علی غفاری 1401/11/2 هفت عادت مردمان موثر استیون آر. کاوی 3.8 12 به دوستان توصیه میکنم کتاب های این سبکی بیشتر بخوانند و به یک کتاب بسنده نکنند. 1 2 علی غفاری 1401/11/2 هنر ظریف رهایی از دغدغه ها مارک منسون 3.8 71 صرفا در کتاب ما را به عنوان خواننده در هم میکوبد و حرف های نویسنده کمی از حد نیاز تجاوز میکند . کاش کمی ملایم تر بود تا قابل استفاده تر باشد. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 2 علی غفاری 1401/11/2 پنج زبان عشق گری دی. چپمن 4.5 9 به عنوان کتاب نه ، اما به اندازه یک فصل کتاب می باشد. بنده اول درکتابی در مورد آن خوانده بودم و خب مختصر بودنش آنرا بهتر میکرد چون زبان عشق تجویزی نیست و بهتر است خلاقیت افراد هم در آن وجود داشته باشد. 0 1