یادداشتهای آيلين بوستاني (5) آيلين بوستاني 1400/8/8 شفای زندگی لوئیز ال. هی 3.4 17 اين كتاااب بي نظيررره نگاه جديدي بهمون ميده نگاهي مثبت كه باعث رقم خوردن اتفاقات خوبي ميشه 0 4 آيلين بوستاني 1400/8/8 نیمه ی تاریک وجود دبی فورد 3.8 39 بنظرم يه ديد جديدي ميده بهمون براي خودشناسي و پيدا كردن مسائلي كه تو ناخواداگاهمون هستش و خبر نذاريم خيلي خووبه 0 12 آيلين بوستاني 1400/8/8 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.1 138 اين كتاب بهمون ميگه كه چجوري با پذيرش خودمون و احساساتمون حال بهتري رو تجربه كنيم و با خودشناسي چقدر ميتونيم روابط بهتري رو رقم بزنيم كتاب درخشانيه✨ 0 27 آيلين بوستاني 1400/8/8 اثر مرکب: موفقیتی برای شما، جهشی آسان در یک زمان دارن هاردی 3.9 126 اولين و بهترررررين كتابي بود كه ميتونستم بخونم بهمون ياد ميده كه چجوري با گام هاي كوچيك و روزانه به موفقيت هاي بزرگي دست پيدا كنيم عااليه😍 0 2 آيلين بوستاني 1400/8/8 وقتی نیچه گریست اروین دی. یالوم 4.1 132 بخش عمده جذابيت اين كتاب براي من تلاقي شخصيتهاي فرويد ، نيچه و دكتر بوده اگر به تاريخ علم روانشناسي و روانكاوي علاقه داريدميتونه كتاب خوبي باشه 0 8