یادداشتهای فاطمه اسماعیل فر (2) فاطمه اسماعیل فر 1402/5/3 کوله ات را بردار: مهارت ها و تکنیک های کار تشکیلاتی در میدان عمل حمیدرضا محمدی 3.0 2 اولین مطالعه همخوانی کتاب شورای انجمن، مرداد 1402. کتاب از لحاظ دسته بندی خوب عمل کرده بود و فرم مناسبتی داشت. منتهی زیاده گویی و مثال های تکراری و بیش از اندارهش ادم رو حین مطالعه خسته میکرد، و این که همچین کتاب هایی در جهت کار گروهی و تشکیلاتی و انواع روش ها و برخورد ها و تقسیم وظایف شون بومی سازی شده و نوشته بشه و صحبت بشه راجع بهشون خوبه و خوب تر در صورتی میشه که روایت و متن جذاب تری برای ارائه داشته باشند. 0 0 فاطمه اسماعیل فر 1402/4/27 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 190 هفده سالگی عزیزی که با هدیه گرفتن این کتاب شیرین آغاز شد و اونقدر جذاب و دوست داشتنی بود که از یک جایی به بعد، دلم نمیخواست بخونمش چون دلم نمی اومد تمومش کنم. و برای اولین بار این دو راهی خوندن و رفتن یا موندن و مزه کردن جملات رو با نادر ابراهیمی تجربا کردم و با هر کتاب جدید، این حس تکرار هم میشد. --- زندگی ملاصدرا زندگی پر از سوالی بود حداقل برای من، به وجود اوردن موقعیتی برای مرور سوال ها و احساس زندگی کردن جایی نزدیک به اون شرایط رو، فکر نکنم هیچ کسی جز نادر ابراهیمی میتونیت اینقدر ظریف و دقیق و روان و عاشقانه و عارفانه روایت کنه. 0 0