یادداشتهای مهرانه حسینی (5) مهرانه حسینی 1402/10/14 مذاکره برایان تریسی 4.5 2 جالب بود 0 0 مهرانه حسینی 1402/10/9 افزایش عملکرد: انجام کارهای یک هفته در یک روز ژان بقوسیان 3.8 3 ❤❤ مفید و جامع 0 0 مهرانه حسینی 1402/10/7 انسان 2020: مهارت های فوق العاده ضروری برای هر انسان موفق در سال 2020 محمدپیام بهرام پور 3.8 2 بریده کتاب استاد بهرام پور یکی از استادها خوب و دوست داشتنی متن کتاب ساده و شیوا نوشته شده هر خط اون پر از نکاتی که میتونه زندگی رو تغییر بده اهدافتو روشن کنه موافقم که انسان ۲۰۲۰ باید این ویژگی رو داشته باشه توصیه میکنم بخونین این کتاب رو 0 0 مهرانه حسینی 1402/10/6 اعترافات غلامان؛ داستان دوران ولایتعهدی امام رضا (ع) حمیدرضا شاه آبادی 4.2 30 یکی از بهترین کتابایی خوندم ❤ 0 3 مهرانه حسینی 1402/10/6 جذب کننده ی حرفه ای گابریل برنستاین 5.0 1 اگر تصمیم بگیرید که ناکامی را به عنوان نوعی راهنمایی در نظر بگیرید کمک می کند تا ترس خود را برطرف کنید راهنمایی ببینید، دیگر چیزی برای ترسیدن وجود نددار . اگر یک رابطه عاشقانه نامو فق داشتید، به این دلیل است که فرد بهتری به سوی شما می آید. اگر پیشنهاد شما برای خرید یک خانه مورد قبول واقع نمی شود، به این دلیل است که آن خانه مناسب شما نبوده است. بخشی از فصل سوم کتاب جدب کننده حرفه ای دکر وین دایر شما انچه که می خواهید جذب نمی کنین انچه رو هستید جدب می کنید I became to love it 0 0