یادداشتهای یاسمن حاتمی (4) یاسمن حاتمی 2 روز پیش بازی برد برد زندگی آفرین رجائی 5.0 1 بنظر من این بازی گلچینی از تمام پیشنهادها و راهکارهای افراد متخصص در حوزه سواد عاطفی هست که خانم رجایی جمع آوریش کرده. سوال ها عمیقن، با فکر انتخاب شدن و به لایه های شخصیتی افراد نفوذ میکنن. قطعا پیشنهاد میکنم که تهیه اش کنید. ارزش بارها استفاده و فکر و تمرکز رو داره.✨️ 0 1 یاسمن حاتمی 2 روز پیش چرا كسي تاحالا بهم نگفته بود؟ جولی اسمیت 3.9 18 سرفصل ها کوتاه و کاربردی هست بدون توضیحات اضافه و حوصله سر بر. انگار رفتید تراپی و روبروی یک تراپیست نشستید و داره درباره ی همه چی به شما راهکار میده (ترس، سوگ، اضطراب و ...) ارزش خوندن قطعا داره 0 1 یاسمن حاتمی 2 روز پیش قدرت شروع ناقص جیمز کلیر 4.0 1 بی نهایت کتاب کاربردی و خوش خوان و سبک و خوبیه. حتی توی مثال های کتاب هم کلی چیز جدید یاد گرفتم. بنظر بهتون انگیزه میده که تحت هرشرایطی رویاهاتون رو شروع کنید. از دستش ندید👌✨️ 0 0 یاسمن حاتمی 2 روز پیش کار عمیق کال نیوپورت 3.7 56 به پیشنهاد مجتبی شکوری این کتاب رو خوندم. کتاب کاربردی و مفیدی بود خوندنش خالی از لطف نیست. بعد از مطالعه کتاب تصمیم گرفتم برنامه های روزانه رو طبق پیشنهادهای کتاب بچینم و علت یدونه ستارهای هم که ندادم از این جهت هست که توضیحات اضافه بنظر من توش زیاد هست. 0 0