یادداشتهای محمد رضا نادرلو (10) محمد رضا نادرلو 1403/7/22 در دفاع از یک آموزش لیبرال فرید زکریا 5.0 1 اگر فرزندت را به دانشگاه میفرستی باید این امکان را بدهی که شاید آن را از دست بدهی!!!! 0 0 محمد رضا نادرلو 1401/8/19 طرز فکر: روانشناسی نوین موفقیت کارول اس. دوک 4.1 13 کتاب عالی درباره روش فکر کردن و روش تصمیمگیری آدمها. اینکه چطوری یک پارادایمی در بین افراد تایید میشود و همگی آن را قبول میکنیم. چرا فکر میکنیم مدرسه خوبه. حداقل دو بار میشه خوندش. من که دوسش دارم. خصوصا مبحث خانواده و آموزش خیلی به کار میاد 1 14 محمد رضا نادرلو 1401/8/13 تجارت جنگ است ال ریس 5.0 1 کتابهای جک تروت و آل ریس بیشتر در زمینه جایگاهسازی هست. این کتاب با اینکه نسخه قدیمی هست ولی خیلی نکات خوبی از تجارت و کسبوکار داره که خوندنش مفید هست. زبان کتاب تند و صریح هست و هشدارهای محکم و تندی به صاحبان کسبوکار میده. کتاب کوچک با حرفهای بزرگ هست. به صاحبان کسبوکار پیشنهاد میشه. 0 2 محمد رضا نادرلو 1401/8/7 درآمدتان را 1000 درصد افزایش دهید: بهترین یادداشت های کوتاه برایان تریسی برای موفقیت واقعی در کار و زندگی برایان تریسی 0.0 1 برایان تریسی اونقدر که توی ایران معروف شده توی خود آمریکا معروف نیست. به نظر من بدیهیات کسب و کار رو توی کتابهاش میگه و این کتابش هم یه فصل از بک کتاب دیگه هست که یه ذره کاملترش کرده ولی چون اسمش جذاب بوده کتاب جدا چاپ کرده. توی اکثر کتابهاش بدیهیات و حرفهای انگیزشی گفته میشه و صحبت علمی ازش درنمیاد. البته توی ایران هم مدرسهایی که هیچ سابقهای ندارن کم نیستن. به نظرم نویسندههای خیلی قویتر در زمینه فروش و بازاریابی و برندسازی هستند که میشه ازشون بهره برد. گیتومر، آل ریس، جک تروت، دکتر درگی، دکتر اخلاصی و... نظر شخصی هست و نظر بقیه عزیزان معتبر. 1 9 محمد رضا نادرلو 1401/8/5 #بدون_فیلتر: اینستاگرام چگونه اینستاگرام شد سارا فرایر 3.6 4 در این کتاب نشون داده میشه که اینستاگرام چطوری به اینجا رسیده. مدیران کسب و کارهای بزرگ مثل زاکربرگ چطوری عمل میکنند و تصمیم میگیرند. زاکربرگهایی که مثل هیولا شرکتهای کوچک رو از بین میبرند یا آنها را میخرند. دنیای این آدمها اونقدر خشن میتونه باشه که فکرشم نمیکنید. ولی در کل این کتاب خیلی مطالب آموزندهای داره که میشه ازش کلی یاد گرفت. 0 8 محمد رضا نادرلو 1401/8/3 بزرگی نامتعادل: چرا تمدن ها فرومی پاشند (جامعه شناسی سیستمی تمدن ها) ویلیام افولس 0.0 1 یه کتاب عالی درباره تفکر سیستمی شببه چیزی که توی اقتصاد سرمایهداری گفته میشه که خود سرمایه داری باعث از ببن رفتنش میشه، توی این کتاب هم میگه خود تمدن باعث از بین. رفتن خودش میشه. البته یه موضوعی هست اینه که چون فکر میکنیم حق اظهار نظر در موضوعات مختلف هست به معنای اینه که به حق هم هستیم. حق نظر دادن و به حق بودن دو تا مورد جدا از همه. در کل کتاب جالب و زیبایی هست و انصافا هم خوب ترجمه شده. پیشنهاد میدم. در ضمن کتاب کوتاهی هست و ارزشش رو قشنگ داره که مطالعه بشه 0 10 محمد رضا نادرلو 1401/8/1 هفت عادت مردمان موثر استیون آر. کاوی 3.8 16 کتابی که باید ذره ذره خوند و خیلی نکته داره. البته یه جاهایی نویسنده گفته هاش تناقض داره ولی در کل کتاب خوبی هست و ارزش دو بار خوندن رو داره. البته این ترجمش اصلا خوب نیست و من پیشنهاد نمیدم. خودمم از همین ترجمه خوندم ولی خیلی بد ترجمه شده و اصلاح نشده. 0 7 محمد رضا نادرلو 1401/8/1 شیب ست گودین 3.5 10 توی اکثر کتابهای موفقیت میگن که باید پشت کار داشت و تا آخر رفت. ست گودین توی این کتابش دقیقا برعکس این رو میگه و میگه کی باید بیخیال یه کار شد. نوع نگاهش رو من خیلی دوست داشتم. پیشنهاد میکنم حتما بخونیدش. از اون نگاهها هست که شبیهش رو راحت پیدا نمیکنید. 0 8 محمد رضا نادرلو 1401/8/1 اثر مرکب: گامی ساده در راستای ترسیم موفقیت های چشمگیر در هر لحظه از زندگی دارن هاردی 3.9 141 کتاب زرد موفقیت هست. البته نظر منه. به نظرم کتاب برتری خفیف قوی تر هست و محتوای بهتری داره. البته من این ترجمه رو نخوندم ولی در کل چنگی به دل نمیزد 0 3 محمد رضا نادرلو 1401/7/30 چهارده ابرمربی کریستوفر تریئست 0.0 بهترین مربیان دنیا در این کتاب معرفی شدند. نکته جالبه این کتاب اینه که تقریبا تمام این چهارده مربی جز مربیان ورزشی مدارس بودند و خبری از تیمهای بزرگ نیست. مربیهای بزرگ دنیا از مدارس شروع کردند و اکثرا در همان جا موندند. حالا توی خیلی از مدارس ما، اصلا معلم ورزش نیست یا یه معلم کار چند تا معلم رو انجام میده. این کتاب روشهای مربیگری برترینهای دنیا رو معرفی میکنه. اگه معلم هستید یا با نوجوانها در ارتباطید، به نظرم عالی هست. 0 4