یادداشتهای علی شیدایی راد (6) علی شیدایی راد 1403/11/30 سلام بر ابراهیم گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 197 کتاب خوبیست. اما به نظر می رسد اینگونه کتابها با دیدگاه کاملا غلو آمیز نوشته می شود. تماما از شهید تصویر فرشته می سازد. در حالیکه این شهدا هم انسان بودند و ما با هم زندگی کردیم. این نگاه فرشته سازی، برعکس شأن شهدا را پایین می آورد 0 0 علی شیدایی راد 1403/11/30 ماموریت در تهران: خاطرات ژنرال هایزر رابرت هایزر 3.8 1 کتاب خوبیست. من استفاده کردم و بیشتر با جو روزهای انقلاب و از نگاه نظامیان شاه آشنا شدم. نظرات مهمی هم دارم که شاید بعداً بنویسم. محتوای این کتاب نشانگر سستی و بی انگیزگی و جان ترسی و نداشتن ایمان قلبی ژنرالهای شاه نسبت به شاه بود. شاید فقط بتوان گفت سپهبد رحیمی تنها فرد با ایمان کامل به شاه بود و تا لحظه اعدام هم دست از اعتقادش بر نداشت 0 0 علی شیدایی راد 1403/11/30 جمهوری وحشت؛ جنگ جنگ تا نابودی؛ خاطرات ارتشبد نزار الخزرجی فرمانده سپاه اول و رئیس ستاد مشترک ارتش عراق در زمان جنگ با ایران جلد 2 فیصل نزارعبدالکریم خزرجی 3.0 1 کتاب خوبیست برای آشنا شدن با تفکر صدام و فرماندهانش 0 1 علی شیدایی راد 1403/11/30 ماموریت هایزر در ایران محمد رضاپور 3.0 3 اصل کتاب هایزر خوبیست. من استفاده کردم و بیشتر با جو روزهای انقلاب و از نگاه نظامیان شاه آشنا شدم. نظرات مهمی هم دارم که شاید بعداً بنویسم. اما این کتاب آقای رضا پور در واقع نظر خودشه در مورد آن کتاب هایزر که البته یک قضاوت یکطرفه است کلا بر علیه هایزر. منصفانه نیست. چون کلا جانبدارانه است 0 1 علی شیدایی راد 1403/11/30 ماموریت در ایران (خاطرات سولیوان آخرین سفیر آمریکا در ایران) ویلیام هیلی سولیوان 3.5 1 فعلا در حال خواندنم. کتاب جالبی است. کلی مطلب داره 0 1 علی شیدایی راد 1403/11/30 بیگانه آلبر کامو 4.0 249 تا این تاریخ یعنی اول اسفند ۱۴۰۳نصف کتاب را خوانده ام و نظری نمی دم فعلا 0 0