یادداشتهای میم.فا سیدمومن (4) میم.فا سیدمومن 1403/7/16 روح تسخیرناپذیر: سفری به ماورای وجود مایکل ا. سینگر 2.4 1 حداقل صوتیش رو گوش دادن خالی از لطف نبوده تا الان یه مطالب کمک کننده ای داشته ولی خب 0 4 میم.فا سیدمومن 1402/12/22 آن سوی مرگ جمال صادقی 4.3 76 من سلسله جلسات خوانش کتاب توسط استاد امینی خواه تو دانشگاه فردوسی مشهد رو گوش دادم (حدود ۴۰ جلسه) که کتاب رو به صورت روان میخوندند و جاهای مهمش رو باز میکردن و توضیح میدادن که اتفاقاتی که افتاده برای کاراکتر ها ، در واقع و در عالم مثال و برزخ چه جریاناتی داشته و خواص کار ها و نشانه ها و بقیه نکات رو ایشون کامل باز میکنند که خیلی جذاب و شنیدنی هست به طوری که مثل سریال همش میخواید دنبالش کنید ، تو سایتشون هست جلسات سخنرانیشون (هر جلسه حدودا ۲۰ دقیقه) البته من قصد دارم خود کتاب رو هم بخونم یک بار ، ان شاءالله که وقت بشه ... 0 5 میم.فا سیدمومن 1402/12/22 فرمانده شهر: بر اساس زندگی شهید محمدعلی جهان آرا داود بختیاری دانشور 3.9 3 من با این کتاب با ایشون تو جاده های جنوب در طی مسیر راهیان نور مأنوس شدم و لذت بردم از داشتن همچین هموطن و قهرمانی ، از جرئت و جدیتشون و ایمان راسخشون ، از امیدی که تو دل مردم شهر روشن کرد و همه جوره فرمانده دلاوری بود چه در جنگاوری و چه در تصمیم گیری های سخت باشد که پیش اباعبدالله از ماهم یاد کنند و دعا بفرمایند ♥️ 0 5 میم.فا سیدمومن 1402/12/19 ابو وصال: روایت زندگی طلبه شهید مدافع حرم محمدرضا دهقان امیری محدثه علیجان زاده روشن 3.9 6 خیلی آموزنده ، خاطرات دلنشین از اعضای خانواده به ویژه عشق خواهر برادریشون و خاطرات دوستان ، نکات عجیب تو روابطشون که همه از برکت توسل به اهل بیت نشأت میگرفته 0 4