یادداشتهای reza mirahmadi (5) reza mirahmadi 2 روز پیش بیشعوری خاویر کرمنت 2.3 68 ضعیف صرفا داره نون تایتلشو میخوره 0 0 reza mirahmadi 2 روز پیش اسب سیاه تاد رز 2.8 2 رو موضوع مهمی دست گذاشته فقط از اواسط کتاب به بعد از موضوع منحرف میشه و میره رو نقد سیستم استاندارد سازی و باعث میشه جذابیتش برام کمتر شه 0 0 reza mirahmadi 3 روز پیش راهبی که اتومبیل فراری خود را فروخت ...: افسانه ای درباره این که چگونه می توان آرزوهای خود را تحقق بخشید و به سرنوشت اصلی خود دست یافت ... رابین شارما 3.7 19 کتاب خوبیه منتها مشکلی که با کتاب های رابین شارما دارم این که هی تکرار تکرار تکرار. از یه جایی به بعد واقعا کتاب حوصله سر بر میشه 0 0 reza mirahmadi 4 روز پیش قدرت سکوت: قدرت درون گراها در جهانی که قادر نیست از سخن گفتن باز ایستد! سوزان کین 4.2 16 چه درونگرا باشید چه برونگرا بخونیدش.(به ویژه درونگراها) 0 0 reza mirahmadi 5 روز پیش دوباره فکر کن آدام گرانت 4.1 4 دو چیز مهمی که یاد گرفتم.... جرأت شک کردن به خودم ، طرز فکرم و سبک زندگیم رو داشته باشم و هرزگاهی زیر سوال ببرمش. هویتمو براساس ارزشام تعریف کنم نه باورام. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0