🗝 اگه دنبال یه فانتزی متفاوت میگردی که راهش رو از بقیه جدا کرده، «مجیستریوم» یکی از بهترین گزینههاست.
مجموعهی مجیستریوم از اون دست داستانهایی بود که اولش با ریتم نسبتاً کندی شروع میکنه، ولی هرچی جلوتر میره، جذابتر و پرکششتر میشه. پایان جلد اول با یه پیچ داستانی فوقالعاده منو کاملاً غافلگیر کرد و باعث شد تا آخر مجموعه رو با اشتیاق دنبال کنم.
کال، شخصیت اصلی، کاملاً واقعیه؛ نه قهرمان ایدهآل، بلکه کسیه که اشتباه میکنه، با خودش درگیره و کمکم رشد میکنه-که همین بُعد روانشناسانهی شخصیتپردازی داستان رو عمیقتر کرده.
دنیاسازی مجیستریوم، با الهام از عناصر طبیعی (و البته هرجومرج!) و فضای زیرزمینی، هم متفاوت و خلاقانهست. قلم نویسندهها واقعا حرف نداره و واقعا میشه داستان رو با تمام وجود احساس کرد. ترجمهی روان و گیرا توسط آرزو مقدس، پرتقال هم خیلی عالی و تأثیرگذار بود.
مهمتر از همه، داستان وارد کلیشههای همیشگی فانتزی نمیشه و روایتش همیشه یه غافلگیری تازه داره.
🌟 برای من، این مجموعه یکی از بهترین و محشرترین تجربههای فانتزیم بود. اگه دنبال داستانی متفاوت و درگیرکننده هستین و هری پاتر مورد علاقهتونه، حتماً بخونیدش. :]
🕯پنج جلدی مجیستریوم: 1.آزمون آهنی 2.دستکش مسی 3.کلید برنزی 4.نقاب نقرهای 5.برج طلایی