یادداشتهای امیرحسین حمزه (4) امیرحسین حمزه 1404/2/28 ماجراهای شگفت انگیز چارلی کوچولو: زندان مرد عروسک گردان دیوید فیکلینگ 5.0 2 خیلی خوشم اومد و دوست دارم بقیه قسمت هاش رو هم بخرم. 0 3 امیرحسین حمزه 1402/5/21 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 535 برداشت من این بود که در سن کم برامون تصمیم گرفتن به دنبال چی بریم و از علاقه های بچگی هامون فاصله بگیریم. چون که بنظر اون ها بی معنی ان و ارزشی ندارن. اینکه آدم بزرگ ها از زندگی لذت نمیبرند و خیلی خودشون رو در گیر کار هایی کردن که ارزش نداره و دیگه اون شور و شوق بچگی رو برای زندگی ندارن و به دنبال تجربه های جدید نمیرن. فهمیدم که نباید به زندگی سخت گرفت و باید لذت برد ، حتی از کوچک ترین چیزها . 0 20 امیرحسین حمزه 1402/5/14 گردان قاطرچی ها داود امیریان 4.3 88 داستان قشنگ و خنده داری بود ، منو یاد فیلم این ۲۳ نفر انداخت . بنظرم تو هر سنی که هستین میتونید این کتاب رو بخونید . جزئیات داستان خیلی خوب بود طوری که فکر میکردم منم تو اون داستان کنار شخصیت ها ام . 0 14 امیرحسین حمزه 1402/3/18 هنر رندانه به تخم گرفتن مارک منسون 3.8 81 این کتاب رو معلم رانندگیم بهم معرفی کرده بود موقعی که میخواستم برم آزمون افسر ، از اسمش که مشخصه قشنگ تو ذهنم مونده بود😂. سعی کردم نسخه ای پیدا کنم که سانسور نباشه. این ترجمه نسخه ی چاپی ش هم هست فقط باید اسم مترجم رو گوگل کنید و از سایتش خرید کنید. کتاب خوبی بود مخصوصا اون قسمت تره خرد کردن برای ارزش هامون ، کلا مثال های خوبی داشت و خوندن این کتاب تجربه ی خوبی بود و چیز های خوبی بهم یاد داد. 0 18