یادداشتهای دختر خاله داستایوفسکی (2) دختر خاله داستایوفسکی 1404/2/29 به امید دل بستم لان کالی 4.2 113 به شدت کتاب زیبایی بود خب راستش رو بخوام بگم اولش که نظراتی رو راجب به این کتاب خوندم دو دل شدم برای خوندنش اما وقتی که شروع به خوندن این کتاب کردم واقعا می تونم به جرئت بگم روح این کتاب من رو تسخیر کرد و من با این کتاب زندگی کردم و با نئو و علاقش به ادبیات و کتاب ها و با سونی و انرژیش مثل بچه ها و با سی کُر و علاقش به موزیک و هیکاری و سم که روح بیمارستان بود همزاد پنداری کردم اما خب این به شخصه نظر من بود و کتابش کتاب سلیقه ای بود که خیلی ها یا خوششون میاد یا بدشون میاد و قلم نویسنده قلم خاصی بود و خب پیشنهاد من اینکه این کتاب رو بخونید و بهش فرصت بدید تا شاید روح این کتاب شما رو هم تسخیر کرد🌱 0 10 دختر خاله داستایوفسکی 1404/2/24 اگر می شد من را ببینی آن لیانگ 3.8 2 کتاب خوبی بود و شخصیت پردازی خوبی داشت اما کمی سانسور های آزاردهنده در جاهای حساس داشت که خب چون از نشری بود که بیشتر مناسب قشر کودک نوجوانه طبیعی هست اما داستان اصلی کتاب و قلم نویسنده کاملا جذبت می کرد کتاب رو بخونی و کاملا می تونستی داخل داستان خودت رو غرق کنی و به شخصه خودم عاشق کاراکتر هِنری شدم به عنوان اولین رمان نویسنده من به شخصه نقص بزرگی ندیدم داخل کتاب درکل قطعا این کتاب ارزش خوندن رو داره و پیشنهاد می کنم که این کتاب رو بخونید 0 2