یادداشت Mohammad Nemati
1403/3/25
"لیلا میگوید «متاسفم» و به فکر فرو می رود که چطور قصه زندگی هر افغانستانی با مرگ و فقدان و غم و غصه تصورناپذیری رقم خورده است" "با تمام این احوال مردم راهی برای برای ادامه زندگی پیدا میکنند" هزار خورشید تابان ، یکی از دردناک ترین ، تراژدیک ترین ، غم انگیز ترین رمان هایی بود که خوندم و نکته دردناک اینه که درسته اتفاقات کتاب بر اساس واقعیت نبوده ولی مشابه این اتفاقات رو میشه تو کشور افغانستان یا حتی مناطق عقب افتاده هر گوشه جهان میشه دید آقای حسینی به خوبی درد و رنجی که مردم افغانستان به خصوص زنان افغانستان متحمل شدن رو تونست منتقل بکنه و بار ها اشک من به شخصه در اومد و نکته تاریک ماجرا اینه که حکومت طالبان دوباره قدرت گرفته و شاهد تکرار این داستان ها تو افغانستان احتمالا هستیم ( امیدوارم سر عقل بیان ) کتاب راجب دو زن افغانستانی هستش که دو ماجرای جدا رو روایت میکنن و تو مقطعی داستان این دو زن بهم گره میخوره بازه زمانی کتاب از زمان جنگ با شوروی تا حمله آمریکا به افغانستانه کشش و روان بودن رمان به شدت خوب فوقالعاده بود و بدون شک یکی از بهترین کتاب هایی بود که خوندم و از انتخاب خوب باشگاه «هزارتو» ممنونم که باعث شد این شاهکار رو بخونیم و بیش تر با مردم افغانستان و همچنین تاریخ معاصر افغانستان بیش تر آشنا بشیم
1403/3/30
و خیلی ممنونم که این دوره رو زود تموم نکردید ، عقب افتاده بودم این آخرا و استرس تموم شدن دوره رو داشتم
Mohammad Nemati
1403/3/30