یادداشت midazolam +fentanyl
1403/12/8
کتاب آناکارنینا اثر معروف تولستوی رو امروز تموم کردم. کتاب حدوداً هزار صفحه ای که به طور عمده روایتگر زندگی سه زوج است به ترتیب زیر: داریا و استپان آکاردیچ لوین و کیتی آناکارنینا و ورونسکی کتاب بیشتر بیانگر چالش های زندگی مشترک و بالا و پایین شدن شدت عشق و علاقه زوجین به همدیگه در قسمت های مختلف زندگی است. این کتاب خیانت مرد به زن و برعکس اون رو توسط زوجی دیگر، چالش های زندگی مشترک، برداشت های مختلف یک زن از اعمال و حرف های همسرش و کلی مطالب از این قبیل رو به نمایش میذاره در بعضی از قسمت های کتاب ریتم داستان میفته چون نویسنده تلاش داره عقاید خودش رو درباره مسائل مختلفی مثل مذهب،جنگ،اموزش و مسائل سیاسی رو بیان کنه ولی در کل داستان گیرایی خوبی داره خصوصاً در 50 درصد اول داستان زیباترین قسمت کتاب از نظر خودم رسیدن لوین و کیتی به هم بود چون عشق پاکی داشتن جفتشون. یه توضیح کلی درباره داستان : کتاب با فاش شدن خیانت استپان آکاردیچ به همسرش داریا شروع میشود و چالش هایی رو بیان میکنه که یک زن بعد از درک خیانت همسرش با اون روبه رو میشه ولی به دلایل متعددی (برخلاف میل درونی خودش) از جمله تامین زندگی فرزندان و شاید عشق باقی مانده به همسرش با پادرمیانی خواهر همسرش (آناکارنینا) تصمیم به بخشش شوهرش میگیره در ادامه دختری به نام کیتی معرفی میشه که خواهر داریا هست و با پسری به نام ورونسکی رابطه عاشقانه جدی برقرار کرده ولی از دید ورونسکی این رابطه بیشتر در حد یه دوستی گذرا و ساده است از طرفی لوین دلباخته جدی کیتی است که در یک مهمانی از کیتی خواستگاری میکنه و کیتی چون دل در عشق ورونسکی داره پاسخ منفی به اون میده. آقای ورونسکی در یک مهمانی با حضور کیتی، دلباخته آناکارنینا میشه و راهش رو از کیتی جدا میکنه و کیتی به همین دلیل وارد یک بحران روحی شدید میشه آناکارنینا که یک زن متاهله در ابتدا به ورونسکی بی توجهی میکنه ولی رفته رفته دلباخته اون میشه و قید همسر و پسرش رو میزنه و با ورونسکی وارد رابطه ای جدی میشه. لوین که از ردشدن تقاضای ازدواجش از کیتی به شدت سرخورده شده بود مدتی بعد از این اتفاق به یک مهمانی دعوت میشه که کیتی هم در آنجا حضور داره و این دفعه جواب مثبت رو از کیتی میگیره رابطه آناکارنینا و ورونسکی بعد از گذشت مدتی رفته رفته سرد میشه و انا تلاش زیادی برای برگردوندن همون عشق اولیه میکنه ولی بعد از تلاش های زیاد چون به اون عشق راضی کننده و مطلوبی که انتظار داره از ورونسکی بگیره نمیرسه اقدام به خودکشی میکنه