یادداشت ♡dely
1403/10/8

حقیقتاً چون دیدم که بیشتر کتابهایی که جدیداً یعنی از پارسال تا امسال خوندم رو براش یک یادداشت نوشتم گفتم بزارید برای اینم بنویسم بلکه شاید نظرتون رو توی خوندن یا خریدن یا هر چیز دیگهای عوض کن هرچند که این یادداشت و همه یادداشتهایی که نوشتم صرفاً نظر من هستند و بر هیچ دلیل منطقی و درستی نقد نشدند و صرف نظر خودم هستند. خوب این کتاب رو من تا نصفش خوندم حقیقتاً و انقدر که کند بود روند من همون نصف کتاب رو هم روی توی چند ماه خوندم و باعث شد که حتی سه ماه ریدینگ اسلامپ بشم و نتونم کتاب بخونم و خوب خیلی روند کند و یکنواخت بود از نظر من و شاید جاهای غمگین بود ولی واقعاً کتابشو دوست نداشتم و فعلاً هم قصد ندارم تمومش کنم چون میدونم به محض اینکه برم سراغش دوباره ممکنه که نتونم یه مدتی کتاب بخونم چون واقعا یه جوریه که منو از کتاب خوندن زده میکنه و اینکه بیشتر همش داشت کتاب بر روال گفتگوهاشون داخل بیمارستان و همین میگذشت و هیچ چیز جدید و خاصی نداشت که آدم ذوق داشته باشه ادامه بده کتابو برای همین واقعاً روندش به نظر من کند بود شاید یه روزی که فکر کنم موقعشه و مناسب باشه ادامشو بخونم و تمومش کنم ولی فعلاً قصد خوندن ادامشو ندارم و خب درسته تا اینجا خیلی برام بد بود ولی چون کامل نخوندم نمیتونم امتیاز بدم برای همین امتیاز میمونه برای وقتی که بتونم تمومش کنم (: ولی میشه گفت یه جورایی وایب خوبی داره و توصیفاتش تا حدی قشنگه و همچنین اینکه شخصیت ها کتاب میخوندن برام خوشحال کننده بود🥹💗✨ و کاپل های نازی داره و خوب تا حدی اینکه این اکیپ که توی بیمارستان به خاطر مریضیهای مختلفی که دارند با هم آشنا شدن همشون خیلی به هم میان و به نظرم اکیپ قشنگین ولی اینکه همشون بیمارند و خیلیاشون مدت زمان زیادی برای زندگی ندارند خیلی ناراحت کننده بود به نظرم و همچنین اینکه برای کسی که حالا میخوان این کتابو بخرن یا بخونن بگم که داخل این کتاب کاپلهای همجنس*گرا هست میگم که مثلاً شاید اگر کسی با این موضوع مشکل داشته باشه بدون که اگر مشکلی داشت با این موضوع نخونه کتابو.