یادداشت فاطمه
از بچگی عاشق تاریخ اسلام بودم.( نه اون تاريخی که بايد برای امتحان حفظ کنی و توی کتاب مطالعات هرسال مجبور به خوندنی؛ من از اون تاریخ متنفرم) توی وقت های آزاد خودم شروع به مطالعه کردم، اما یک جای تاریخ برای من خالی بود. زندگی امام سجاد بعد از عاشورا دنبال کتاب خوب بودم تا اینکه یک روز که توی بهخوان میگشتم، لیستی رو دیدم که ۱۱ تا کتاب درباره ی زندگی امام سجاد گذاشته بود. ۳ جلد کتاب حماسه سجادیه هم همون اول توجه من رو جلب کرد. همون روز توی کتاب خونه بین کتاب ها بودم که جلد کتاب تویی به جای همه، اگر غم لشگر انگیزد جز حکایت دوست توجه من رو جلب کرد. حالا نویسنده این همه زحمت بکشه و اسم انتخاب کنه 😄😂 من از روی جلد شناختم. قلم نویسنده اش که معرف حضورتون هست احتیاجی به تعریف و تمجید من نیست. با این حجم از اطلاعات تاريخی جاهایی در کتاب اول از زبان شیطان است و این متن رو جذاب میکند و مانع از خسته شدن خواننده میشود، این نقش توی کتاب دوم پر رنگ تر و توی کتاب سوم زیاد میشود. فقط یک نکته کتاب سوم به کیفیت کتاب اول و دوم نیست. متنش به قشنگی جلد اول و دوم نیست. ولی به نظرتون نویسنده برای اینکه بتونه این همه اطلاعات تاريخی رو جمع آوری کنه و به شکل داستان بنویسه، چند صفحه مطالعه کرده؟ خیلی وقت گذاشته. دمش گرم