یادداشت

1402/8/15

با خوندن ا
        با خوندن این کتاب، بیشتر از قبل به شخصیت، عقاید و افکار سورن کی‌یرکگور علاقه‌مند شدم. آشنایی با کی‌یرکگور برای من معجزه‌ای بود که فقط خدا می‌تونست برام رقم بزنه. ممنونم که تو تله‌ی پارادوکس زندگی تنها نیستم، ممنونم ازش که به سطحی شدن دین و آموزش دین انقدر اهمیت داده و از راه همگانی زندگی حرف می‌زنه، نه مسیحیت، نه یهودیت، و نه اسلام به اون معنای اشتباه که برای ما جا انداختن(تکلیف، اجبار، فروختن دنیا به آخرت، حلال و حرام، افراط و تفریط، ریا، مفاهیم انتزاعی جهت ارعاب) بلکه در یک کلمه، دین! نسبت داشتن با حقیقتی مطلق در باطن و قلب که در تمام زندگی نمایان می‌شه و اصلا با وجودت کاری می‌کنه که نمی‌تونی سمت چیزی جز حق بری!
هنوز مونده تا بشناسمش اما تا همین حد هم خیلی کمکم کرده. اگر با فلسفه آشنایی دارید قطعاً پیشنهادش می‌کنم، هم این کتاب و هم کتاب‌های خود کی‌یرکگور رو.

1402/8/15

من تازه الان فهمیدم شما همون مرمر کانال یادداشت‌های رهایی من هستی! :)
کتاب‌هایی که خوندی (مثلاً تفکر زائد) و برگه‌های شفاف هایلایتر کتاب به نظرم آشنا اومد.
قبل از این‌که متوجه بشم می‌خواستم بپرسم کتاب فلسفی برای شروع چه پیشنهادی می‌کنی، بعد یادم اومد همین سؤال رو توی کانال هم ازت پرسیده بودم! =))

1402/8/16

وای آتنا خودتی دختر؟! همون‌که باعث شدی کلی کلمه پشت هم بچینم و حس خوبی داشته باشم؟ چه خوشحالم آشنا پیدا کردم ⁦ಥ‿ಥ⁩🧡

1402/8/16

آره خودمم! :)
منم خیلی خوشحال شدممم.🧡🧡🥺
خوشحالم که می‌تونم این‌جا هم نوشته‌هات رو پیگیری کنم.
@marmarin_libro