من حقیقتاً به خاطر روحیهی منطقیام این جور داستانها و فیلمها رو (مثل این کتاب و سفر پاندای بزرگ و اژدهای کوچک) نمیپسندم. به همین خاطر هم واقعاً پیشنهادش نمیکنم. میتونه به عنوان یک شروع خوب باشه ولی... از جمله چیزهای موردعلاقهام نیستن.
بیشتر کتابهای جنایی/معمایی/هیجانی/ کارآگاهی رو دوست دارم، مثل سه جلدی راهنمای کشف قتل از دختر خوب جلد جدیدش تازگیها اومده مثل اینکه و...
و مثل مجموعه مدرسه جاسوسی، که قصد دارم ادامهش رو بخونم و سه جلد قبل رو مرور کنم(😢).
ادبیات کلاسیک رو مثل جین ایر رو خیلییییییی زیاد خیلیییی زیاد دوست دارم، دلم میخواد کتب خواهران برونته رو بخونم.
علمی_تخیلی یه کم برام سنگینه... به همین خاطر در این زمینه (کتابی) نخوندم ولی بگی نگی دوستش دارم.
در سبک عاشقانه هم جناح چهارم رو فوق العاده دوست داشتم🫠🫠🫠
اونقدر شدید دوستش دارم که میخوام دوباره مرورش کنم تا برای جلدهای بعد کمربند بسته و سراپا آماده باشم😎
اما خب کتابهایی هم بودن مثل بادیگارد که ... واقعا خیلی خوب هم نبود..
خلاصه اینکه شعر (در صورتی که مثل اشعار فرخزاد نباشه)، روانشناسی، تاریخ و مطالعه اندکی درباره ادیان و دوران باستان ملیت های دیگر رو هم خیلی خیلی زیاد دوست دارم، اونقدر که دلم میخواد گریه کنم ولی کو وقت؟؟ کجاست اون دکمه زمان بزنم متوقفش کنم؟؟؟
شاید هم بزنم منفجرش کنم!
Melorin:))