یادداشت Yasesefid_135

Yasesefid_135

Yasesefid_135

1403/5/26

ذلت را انتخاب می‌کنید یا مرگ را
این دقیقا دو راهی است که هر فلسطینی از روز اول تولدش با آن درگیر است.
دولیل هیچ پس زمینه مثبتی درباره فلسطین ندارد. فقط مثل هر انسان اروپایی دیگری که ممکن است گذرش به این کشور بیفتد، یک سالی در این خاک زندگی کرده است.
در این کتاب ما فلسطین را از دریچه یک انسان غربی میبینم. کسی که هیچ پیش زمینه اعتقادی به این مساله ندارد.
نویسنده به علت شغلش با آدم‌های مختلفی از اسرائیلی‌ها گرفته تا مسلمانان و مسیحیان در ارتباط است و به‌جاهای زیادی از فلسطین سرک می‌کشد و تمام این تجربیات را با نقاشی‌هایش در اختیار خواننده کتابش قرار می‌دهد.
نویسنده سعی نمی‌کند در هیچ‌کدام از مشکلاتی که می‌بیند نگاه عمیقی داشته باشد و به دنبال چرایی درست این اتفاقات باشد او تنها اطلاعاتی که از رسانه‌ها دریافت کرده است را کنار دیده‌هایش می‌گذارد و شوخی و جدی از کنارشان می‌گذارد اما خواننده به‌راحتی می‌تواند این تناقضات را حس کند.
توصیه میکنم این کتاب را به هر کدام از دوستانتان که این روزها  بی تفاوت از کنار مساله فلسطین میگذرند و یا با نیش و کنایه سعی می‌کنند دغدغه های شما را تحقیر کند هدیه بدهید.
 واقعا مرگ زیباتر از زندگی پشت این دیوارها نیست؟
پ ن
انتظار نداشته باشید نویسنده همه چیز را به نفع فلسطین روایت کرده باشد!
به نظر من کتاب را میشه به بالای پانزده سال داد. ولی شراب خوری و تصاویر سانسور شده از زن برهنه به وضوح در کتاب وجود داره.